Header

Jag har prenumererat på Glossybox i några månader och beställde också tre boxar när de sålde ut throwback-boxar för halva priset och jag är mer än nöjd med innehållet. Som jag tidigare nämnt så tål jag inte något smink runt ögonen så mascaror, ögonskuggor o.s.v. har jag gett vidare till kompisar istället men de andra produkterna har jag älskat. Här är mina 5 favoriter just nu:

1. Pink Metallic Slant Tweezer. Pincetten var värd ungefär 200 kr om jag inte minns helt fel och den pincetten som använde innan kostade mindre än 50 kr och var minst 5 år gammal. Jag kan verkligen säga att den nya pincetten var betydligt mycket bättre och den andra hamnade direkt i papperskorgen. Aldrig använt en så pass bra pincett tidigare heller så den är helt klart värt ett köp!

2. Glam Matte Top Coat. Jag har alltid velat testa ett matt nagellack att toppa mitt vanliga med men det har aldrig blivit av att jag köpt något så jag är verkligen lycklig som fick hem denna med posten och den var riktigt bra.

3. Dr. PawPaw orginal balm. Denna produkt bokstavligen lever i min väska, jag har med mig den var jag än går då den funkar till flera saker. Den är främst till för återfuktning för läpparna och jag som lätt blir torr om läpparna passar denna produkt riktigt bra och funkar om jag är torr någon annan stans i ansiktet eller på händerna också, allt i ett!

4. La Throrie Des Volcans. Noir Eternae Youth Potion, Face Scrub. Säg det snabbt och uttala det rätt hörrni, inte det lättaste 😉 Nej men, till produkten, vilken är helt underbar. Det är en ansiktsmask som ska vara på ansiktet i några minuter och sedan skrubbas med fingrarna och så ändrar den färg och konsistens. Efter masken av avsköljd känns huden helt underbar! Både väl rengjord och återfuktad och jag bara älskar denna produkt och vill aldrig att den tar slut.

5. Naobay Equilibria Gel to Milk. Använder denna varje morgon och varje kväll för att rengöra ansiktet och det finns ju en anledning till detta, den gör sitt jobb. Den smörjs in på torrt och rent ansikte och känns då som honung i konsistensen och färgen och sköljs sedan av med vatten och blir då som mjölk istället, hur funkar ens det?! Men men, en väldigt bra produkt som både rengör och ger ansiktet fukt.


Prenumererar ni också på Glossybox? Har ni några bra produkter att tipsa om? 😄

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Då jag precis börjat blogga tänkte jag att det kan vara passande med en "10 fakta om mig" så att ni får veta lite mer om vem jag är. Kommer ni på någon annan fråga eller något som ni vill veta om mig så är det bara att kommentera!

-Jag bor i en lägenhet på 1,5 rum utanför Stockholm sedan ett år tillbaka tillsammans med min pojkvän.

-Jag jobbar 75% i en växel och har gjort det i lite mer än ett år, sedan jag tog studenten 2016.

-Jag är uppvuxen på landet ungefär 2 h utanför Stockholm och har pendlat fram och tillbaka 4 h per dag under gymnasietiden och i början på mitt nuvarande jobb.

-Jag fick en katt i en tidig födelsedagspresent när jag var liten. Men den före detta ägaren tog tillbaka katten på min födelsedag med anledning att kattmamman saknade just den specifika kattungen. (Jag fick tillbaka katten några månader senare iaf så då blev jag ett glatt barn igen, haha.)

-Jag fick högsta betyg i nästan alla ämnen på gymnasiet men kommer troligtvis inte orka plugga vidare ändå...

-Jag "tål" inte eller är väldigt överkänslig mot smink vid ögonen så jag kan varken ha ögonskugga, eyeliner eller mascara på mig. Har kunnat det förut men besvären började för ungefär 3 år sedan kanske. I början var det väldigt jobbigt då jag alltid brukade ha eyeliner och mascara och jag testade till och med smink från apoteket men fick utslag ändå.

-Jag har färgat mitt hår i väldigt många olika färger genom åren men har nu inte färgat det på snart 5 år men är ändå väldigt tveksam att min färg jag har nu verkligen är min naturliga.

-Jag är en person som nästintill alltid är hungrig, jag äter säkert ungefär 10 gånger per dag och om jag inte ätit på några timmar så får jag kramp i magen och mår riktigt illa.

-Jag har riktigt dåligt självförtroende och har alltid haft det men en sak jag faktiskt kan säga att jag är bra på är att förbereda matlådor inför veckan och att då göra storkok.

-Den tionde och sista faktan om mig är att jag har ibland väldigt dålig fantasi, t.ex. nu när jag hade bestämt att göra en 20 fakta om mig men jag kom knappt på tio stycken under flera timmars funderande :)))


Hoppas ni har haft en bra dag och att ni fått veta något mer om vem jag är ❤

Likes

Comments

Frukost måste ändå vara det bästa målet på dagen, eller hur? Jag tycker i alla fall det för nuläget då jag börjat variera mina frukostar och lägga mer tid på att fixa något extra gott att starta dagen med. Jag har dock lätt för att hamna i mönster och äta samma saker varje morgon vilket gör att jag tröttnar, men just nu är jag i alla fall en frukostmänniska. Oavsett om jag är på humör att variera frukosten eller inte så skulle jag ALDRIG klara av att skippa den då jag alltid vaknar hungrig trots att jag alltid ätit något innan jag gått och lagt mig. Finns det någon som är likadan som mig eller är jag ensam om detta?


Smoothie bowl är väldigt inne just nu och jag förstår helt varför, det är sååå gott och är väldigt lätt att variera 😍


Pannkakor är också helt underbart och något som jag fastnat lite extra för senaste veckorna är bananpannkakor 👌


En normal skål fil med müsli och blåbär eller en frukostbuffé sitter ju aldrig fel det heller.


Nu ska jag fortsätta att kurera min förkylning, hoppas ni får en underbar dag ❤

Likes

Comments

Ligger hemma med en hemsk förkylning och hosta som typ alla gör nu när det börjat bli kallt. Jag gillar vintern men övergången är svår då det är riktigt kallt på morgonen och sedan mitt på dagen är det sol och varmt, sååå svårt att klä sig efter väder då. När jag ändå ligger hemma och inte kan gå till jobbet eller göra något över huvud taget så passade jag på att drömma mig tillbaka till sommaren och kolla igenom alla bilder som jag tagit. Tänkte dela med mig av mina bilder från när jag var i Turkiet på ett hotell som heter Andiz by Barut vilket var det bästa hotellet som jag någonsin bott på, ett stort tips inför nästa sommar!


Några av de bästa sakerna med hotellet var att det låg precis vid stranden och att hotellet hade en egen del av stranden med gratis solstolar och gratis barservering. En annan underbar sak var att det var möjligt att boka egen utgång till en privat pool så vi slapp trängas med alla andra och slippa paxa solstol klockan sex på morgonen, haha. Maten var också underbar tillsammans med all personal. Det är ett vuxenhotell och det var bara jag, min kille och personer över 50 år som var där. De vi pratade med brukade åka till hotellet flera gånger per år, varje år, vilket säger något om hur bra hotellet är. Som sagt, stort tips inför sommaren 2018 och här kan ni också få lite bilder för att övertyga ytterligare 😍

Likes

Comments

När jag var i de yngre tonåren hade jag en blogg som jag uppdaterade dagligen med olika ointressanta inlägg som ingen utom mina bästa vänner läste. Idag när jag läser dessa inlägg skäms jag, hur kunde jag skriva så osammanhängande inlägg som ingen utom jag själv förstod? Jag kommer troligen tänka på samma sätt angående denna blogg om några år eller om bara några månader kanske. Men jag är sugen på att testa igen, 10 år senare, att blogga om mitt troligtvis ointressanta liv. Jag ger det ett försök. Men vad ska jag blogga om? Äsch, det får jag se.


Men vem är jag då? Jo, jag heter Malin och bor i Stockholm. Jag är 20 år och jobbar 75%. På min fritid tränar jag på gym, åker ut till min familj på landet och är med mina kompisar. Jag älskar också att resa och tänkte dela med mig av bilder från mina två senaste resor i kommande inlägg här på bloggen.


Mer om vem jag är och vad jag gör får ni se allt eftersom. Hoppas ni tycker om min blogg och att ni får en bra dag!

Likes

Comments