Header

FOTO

Fantastisk dag tillsammans med Moa, alltså kolla den näst sista bilden, älskar den! Hur fin är inte den människan? Sen älskar jag redigeringen på den sista bilden på mig. Vackert, vackert, vackert. Nu ska jag ut i kvällssolen och ta vara på en av de få soliga dagarna här i Svedala :-) Puss och kram!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

FOTO

Dessa otroligt vackra fält är väl något av det finaste och bästa vi har här i Sverige. Det är även den sista bilden jag har som headerbild just nu, bara tillfälligt. Men, när vi åkte förbi dessa igår kunde jag inte låta bli att stanna till och ta några bilder, älskar att blanda den vanliga redigeringen med den lite mer "vintage"-känslan. Det är när jag sitter och kollar igenom och redigerar såna här bilder som jag kommer ihåg att outfit-bilder faktiskt inte är mina favvisar att fota, det är dessa i naturen, på landskap och porträtt. Fast ändå så är väl variation det bästa :-).

Likes

Comments

OUTFITS

Jacka - Bikbok // Body - Bikbok // Jeans - Nakd

Det blev en liten tur till Strömma idag, fikade och gick runt och kikade lite som vanligt. Vädret är så konstigt just nu, ena stunden regnar det och andra är det sol. Sverige i ett nötskal. Nu har jag suttit med min headerbild en stund och jag får den verkligen inte i bättre kvalité, blir snart galen. Haha. Så nu blir det paus med Thai-mat, godaste som finns!

Likes

Comments

VARDAG

Älskar dessa jeansen, känns som att jag lever i dom just nu. Har på mig dom varje dag, typ, haha. Kommer ordentligare bilder sen, ville bara kika in och säga hej, blev inga bättre bilder på mina kläder igår då gårdagen inte riktigt blev som planerat. Idag vet jag inte riktigt vad som händer, vad kan man göra i Varberg en söndag? Inte så värst mycket :-) Åka och fika kanske. Vi får se helt enkelt. Ha en fin söndag!

Likes

Comments

OUTFITS

Latest from my phone

Hej fina! Här är två bilder från häromdan, ni ska få bättre bilder senare, eftersom jag ska ut ikväll så funderar jag på att ha detta på mig, i så fall kommer det upp fler bilder i eftermiddag. Nu ska jag starta denna lördagsmorgon med att koka lite ägg, äta frukost och gå ut en sväng med hundarna. Sen kanske jag lägger mig i solstolen ett par timmar om vädret spricker upp, som det står att det ska, hade ju verkligen inte skadat att få lite sol alltså. Blir helt glad i kroppen när jag tänker på det. Soldyrkare ;-) Ha en fin morgon så hörs vi senare!

Likes

Comments