Header
Subscribe

PERSONAL

Vad skulle du aldrig

Äta? Vi såg precis Hela Sverige bakar igår och något jag verkligen aldrig kommer att äta är insekter! Men huaaaaligen vad läskigt det såg ut! Det finns dock en hel drös massa annat också jag ej stoppar i truten - jag har sagt det förut och jag säger det igen - jag är troligtvis den tråkigaste personen på detta klot att bjuda på middag då jag är så kräsen att ord inte kan beskriva.. Ehrm, på vår första date frågade jag min man (han var inte min man just där och då men det visade sig gå riktigt bra!) "får det lov att vara en halv burk kesella?" haha. so fashion över det hela och allt jag hade hemma efter ett träningspass.
Dricka? ÖL! Vänta nu, är det kiss eller en dryck? Oklart!
Skoja om? Människors vikt! Alltså i KG! Du vet aldrig vad som försiggår i andras tankar.. skoja INTE!
Hakroppen? Jag kan nog tänka mig det mesta att just HA PÅ KROPPEN men jag menar om jag skulle låna en clowndräkt el liknande kanske det inte riktigt blir en hit. Eller så blir det det! Endast tankarna sätter en gräns!
Vilja uppleva? New york! Jag är verkligen ingen globetrotter men är det någonstans jag vill med min familj så är det till denna stad. Så mäktig att bara se på tv!
Kunna arbeta med? Djur, just bara för att de intresserar mig ej och jag kan på riktigt typ ingenting om dem!
Säga nej till? Ett uppträdande med Linda Bengtzing! I MEAN COME ON! Vem vill inte dansa ikapp med henne!? Jag är på!
Googla? Fötter! Vi alla behöver de.. och det stannar typ där! Att lägga ner timmar på google känns just INTE aktuellt!
Göra offentligt? Är faktiskt inte rädd för mycket. Där behövs en utmaning!
Blogga om? Typ allting jag inte bloggar om just nu! Yes. Jag tycker det är intressant att kolla fotboll och hockey.. men att skriva en blogg om detta? Det säger väl sig självt - kanske inte min målgrupp whatsoever.

Vad hittar man alltid/ofta…

På ditt skrivbord? Min imac, musmatta, pennor, kort och inbjudningskort, Novah sittandes alldeles för ofta, massa papper och räkningar i fina högar och boxar, kanske ett ljus, marmorlampa.. osv.
Under din säng? Inte mycket förutom dammråttor ATM. Vi har ej någon plats därunder!
I din jackficka? Lipcyl (lypcyl?) - can't live without it! Kanske en tampong också om jag skulle ha tur!
Bakom din kylskåpsdörr? Här finns ketchup och cream cheese, en massa kyckling, säkert någon bar och tydligen alltid kladdkaka nowadays! Jag har fått en dille - jag erkänner!
Vid sidan av ditt handfat? Här ligger oftast min makes rakapparat ända till dess att jag lägger undan den! Jag har liksom insett att det ger ingenting att skrika längre. Nu tar jag saken i egna händer! Annars en god tvål och min handduk då jag ska in i duschen!
Högst upp i din bokhylla? Urtjusiga boxar och pärmar där allt är sorterat! Kvitton ligger i boxar och papper är insatta. Älskart!
Längst ner i din tvättkorg? Novahs kläder har en tendens att falla igenom våra!
Framför näsan på dig? Novah (ALLTID!) och min mobil... eeh, händer väl inte alltför ofta.. eller? ;)
I dina tankar? "Här skulle det vara kul att fixa..." osv. INREDNING går 24/7 i min skalle.. och hur mycket som helst annat också! Ibland vill jag sätta in en go pro i huvvet just bara för att på något sätt kunna hänga med. Tänka sig en liten realityshow i sitt egna huvud. Yes, det vore något!

SOM VANLIGT får ni ta mig med en nypa salt.. läs typ tio nypor. Okej, 20. Men det är skoj att vara öppen och ärlig också! Nu gör vi onsdag med buller och bång!

Xoxo, Malin <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments