Header
Subscribe

Contains affiliate links OUTFITS

Inlägget innehåller reklam för Nelly.

You´re just like a dream tee HÄR / Byxa Weekday / Socks H&M / Loafers H&M / Väska Zara / Kavaj H&M trend / Päls H&M trend / Skärp HÄR / Klocka Michael Kors

I lördags sprang jag runt såhär innan det var dags för kalas - lillebror har nämligen fyllt 20 år förra veckan så det firades stort nu i helgen! Mysigt! Mor passade på att fota loss några bilder SÅ SNÄLLT SÅ! Såklart kan du fortfarande använda dina loafers - bara stoppa in en strumpa i de och det är kirrat! Att rött och rosa är en favoritkombo har väl ändå ingen missat?

.. och medan jag fotades stod mor och dirigerade höger och vänster och far agerade jackhängare! HAHA, ville ju visa alla plagg och var tvungen att klä av mig ett efter ett så superb att far kom förbi i samma veva. Vad är det de säger? Bakom varje framgångsrik kvinna står fina föräldrar!? ;) YAY!

Och annars? Jo tack, saknar min karl och Novahs far en massa men vi biter ihop och gör det bästa av situationen :) Alla är i köket och det lagas mat och Novah snackar på med sin mormor och morfar. Ikväll väntar en LÅNG tv-kväll. Can't wait! MEN FÖRST träning och middag! (jag ska försöka skriva ihop ett inlägg om träning också! EJ GLÖMT! :D)

Xoxo, Malin <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments