Header
Subscribe

BEAUTY

Inlägget är reklam för Nordicfeel och innehåller annonslänkar.

HÄR

Vad vore man egentligen utan smink? Eeh, såklart kör jag oftast osminkat då man bara är hemma - MEN det är alltid trevligt med åtminstone lite mascara då huset lämnas! Nu tänkte jag visa lite nya tillskott! Häng med!

1. Till att börja med kan ni läsa lite mer om produkter jag använder HÄR . Ett plus i kanten är nu detta serum från Clarins. Jag har varit på jakt efter ett passande just till min hy länge - nu är jag sugen på att sätta tänderna i detta! Hittills är jag nöjd, flaskan är smidig att använda och det kommer ut en lämplig mängd. Jag har det över hela ansiktet då det passar mig - men fokusera på de områden där porerna faktiskt existerar!

2. Då det kommer till foundation primer hittade jag BORN TO GLOW ovan! Alltså WOW vilken produkt! Verkligen ett måste som bas i min makeup och har redan använts flitigt! Den ger VERKLIGEN ett glow - passar perfekt för kindben och som en higlighter! Bra pris är det också! SÅ VÄRT!

3. Jag har även varit såå dålig på att använda ögonskuggor och faktiskt använda de rätt! Nu har jag satsat på en primer - kommer i nästa inlägg - och den här underbara paletten ovan! Färgerna är så fina och FINA ihop och allt jag vill är att stå framför spegeln och prova mig fram i timmar. Okej, det kommer aldrig att ske, men nya färger varje dag är ett måste! Fungerar så bra ihop med min nya ögonskuggsprimer också! Konceptet todays/tonights är verkligen vinnande och priset är typ nästan gratis!

ANVÄND KOD: LOOK och få 15% på ALL MAKEUP den här veckan!

Puh, det var alles för nu! Jag själv ÄLSKAR att läsa en massa tips om Beauty och jag hoppas ni gillar det också! Nu firar vi torsdag <3

Xoxo, Malin <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments