HUR FÖRENKLAS VARDAGEN GENOM ATT LYFTA RÄTT?

Blickar tillbaka till tiden då tunga LYFT var en vardag!

Det här med kroppen hörrni, den vill vi gärna ska hålla så länge det bara går MEN vad gör vi egentligen för att hjälpa på traven?! Finns det medel som skulle kunna förenkla vardagen!? Är vi bekanta med dessa? Eller kör vi så det ryker till dess att vi stupar?! Jag själv kan med handen på hjärtat säga att det sista jag tänker på, i vardagen, är min rygg (tänker alltid - vad går snabbast JUST nu!?) MEN att det måste skärpas inom en snar framtid. Hur ska det annars gå?

På hemsidan Liftsall.se kan du göra ett självtest för att se om du/ditt företag ligger i riskzonen. Här finns även information gällande precis ALLA lyft du kan tänka dig och hur du utför dessa på ett exceptionellt sätt. Tillsammans kan man även skräddarsy lyftverktyg som ska underlätta för din vardag! OCH precis som det står - "en frisk och kry personalstyrka betyder högre produktivitet och lägre kostnader". Jag menar.. hur bra?

Under fliken vad ska du lyfta? går det att välja vilken typ av lyft du ska göra och sedan få en helhetsbild av vad som passar bäst för just precis det lyftet. Ett lyft jag själv gör (och som jag troligtvis INTE är ensam om!) många gånger i veckan är det där med TVÄTTEN - man böjer sig ner och lyfter tvättsäcken på exakt fel sätt OCH det slutar med att värk i ryggen blir som pricken över i:et. Men lugn, det finns hjälpmedel för allt!

Fram med kaffekoppen och slå dig ner i lugn och ro - börja scrolla och läs på om det som faktiskt ska underlätta våra dagar - med råge. Trevlig kväll <3

Xoxo, Malin <3

Gillar

Kommentarer

johnssons
johnssons,
malinronnquist
malinronnquist,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229