Det har hänt en hel del sedan jag skrev här senast. Vilket jag kunde gissa att det skulle med tanke på att jag är kass på att uppdatera bloggen. Men jag ger det ett försök till nu då! 😊

I mars fick jag fast anställning inom ÅHS! ✌🏻️😊 En sån lycka att ha ett jobb att gå tillbaka till efter mammaledigheten, skönt att ha ett jobb med tanke på att ÅHS ska spara in 2 miljoner under de två kommande åren, och så skönt att jag fick tjänsten bland sex sökande trots att jag just skulle gå på mammaledigt! Det bevisar ju att man faktiskt är bra på sitt jobb och omtyckt! 😊
I april gick jag på mammaledigt. Hus- och tomtfix har väl varit det vi pysslat med i övrigt. Nova började älska dagis och blev så duktig på att prata och ta ansvar. 😊
Maj fortsatte i samma anda. Lediga dagar med Nova som tog ledigt från dagis i mitten av månaden och ska tillbaka först då hon fyllt tre (!!) i januari. Pga platsbrist på dagisarna här får man inte gå på dagis om man är under tre år och har en förälder som är hemma med småsyskon.
Slutet på maj och början av juni blev spännande då vi fick veta en vecka innan bf att bebisen hade lagt sig i tvärläge... Vi vart uppmanade att komma in direkt vid första kännig för kontroll av läge inför ett evevtuellt akut snitt. Så vi var liksom taggade till tänderna de sista dagarna! 😊 Nova slutade med nappen och dagavilan ( 😔😔😔) helt själv bara sådär, så dagarna ör lite upp och ner med det blir bättre!
Och ja, 6:e juni kom vår lilla grabb Noah, hab vände sig tillrätta precis innan sammandragningarna tog vid (det kändes vill jag lova!) så det blev ev vaginal förlossning - thank god! 😉 3785 gram tung och 50 cm lång, tre timmar från första känning tills han låg på mitt bröst! Underbar förlossning med endast andning och avslappning som hjälpmedel, och fantastiska Lina som barnmorska, som förlöste Nova också, och med ett enormt bra stöd från Calle!

Det var det. Bilder ska jag försöka få in och jag ska lova mig själv att uppdatera oftare så att åtminstone jag själv kan läsa tillbaka sen i framtiden.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ikväll var vi med Nova på miniköris för första gången, och så roligt hon tyckte det var! Det är hör och häpna Marthaföreningen i vår kommun som är initiativtagare till det hela, och det var fullt med barn i åldrarna 1-5 år och det var så mysigt upplagt. Vi kommer definitivt fortsätta med det under våren, vår lilla sångfågel älskar ju att sjunga, dansa och spexa så det passade henne som handen i handsken! :)

Likes

Comments

Idag har vi haft en riktig familjedag. Det är inte så ofta det händer med tanke på att Calle ofta spelar på helgerna och är borta och riggar och/eller plockar ner under helgen. Men idag fick vi till det, och det uppskattades av hela familjen.

Nova vaknade redan före sex i morse, hon kom och tog mej i handen och ville se på Bullerbyn sa hon, så det var bara att kliva upp. Men det är mysigt att stiga upp tidigt och bara va på mornarna. Vi frullade i soffan framför Bullerbyn tills Calle steg upp vid nio, sen började vi fixa oss klara för att dra oss mot stan. 

Calle skulle in på musikshopen, jag skulle  inhandla lite smink och Nova skullw ha kläder och  godis (kom hem med kläder, skor, väska, hårsnoddar och sånt, men tack och lov inget godis, pjuuuuh..!) och lillpyret i magen skulle få lite kläder också. Vi fick det vi skulle och sen lunchade vi på stan innan vi drog hemåt.

Nova somnade i bilen och fortsatte sova två timmar när vi burit in henne. Sen kom fammo och lekte en stund med henne så jag och Calle kunde fixa på Novad kiosk/lekstuga. Sen vart det middag följt av film innan nattning, och sen gottis och omsträngning av gitarrer i soffan framför Mellon som var kass som vanligt. Salo var bra, men det var det enda som var bra enligt mej.

Det var liksom det. Mer spännande än så blir det liksom inga, och tur är väl det. Nu blir det  powersleep så man orkar upp tidigt i morrn igen. Eldning och lite röjande på gården står på shemat i morrn, plus montering och målning av skötbord och lite annat pyssel.

Natti/

M

Likes

Comments

Eftersom det snart är dags för denna lilla familj på tre (plus två kissor) att utökas till fyra två benta och dessutom skaffa valp, tänkte jag göra ett försök att starta en blogg för att hålla igång tankeverksamheten lite när man går hemma och lallar sen... ​

Likes

Comments