Nytt jobb, sambos och kostschema

Men hej hallå!
Jag är precis hemkommen från 2 veckor i Cypern och har ett sånt underbart lugn i kroppen förutom stressen av att idag börja jobba igen. Men förhoppningsvis kommer jag in i bra rutiner denna höst där jag kan kombinera både jobb och träning, har varit helt omöjligt nu i sommar tyvärr.. Har bytt jobb igen, haha vafan Malin? Men jobbar nu på Rusta här i stan, gick tillbaka till butiksjobb då lager var ett big NO NO för mig. Så där tänkte jag väl bli kvar tills jag börjar plugga nästa höst.

Annars då? Jag fixar och trixar i lägenheten i ett tappert försök att få det att kännas mer som ett hem och inte en soptipp, målat en vägg i vardagsrummet som jag ska visa er senare. Må säga att jag blev nöjd, riktigt nöjd. Sen ska ny soffa inhandlas, ny matta, vitrinskåp och ny hallinredning. Waow Malin du verkar vara gjord av pengar? Haha i fkn wish, men nej det är faktiskt så att jag och Pelle bestämt oss för att bli sambos på riktigt nu!! *Ihhh nyp mig i armen* Så min älskling ska flytta in här i min lilla 2a. Gud det känns verkligen fantastiskt, kan inte ens låta bli att le av tanken att våra namn ska stå bredvid varandra på ytterdörren, att vi ska skapa egna rutiner tillsammans, leva ihop. IHHHH

Nu har jag precis ätit upp min frulle, har börjat äta enligt ett enklare kostschema igen men denna gång utan förbud, hårda krav på mig själv eller bli ett kontrollfreak. Jag ska fortfarande äta det jag vill, när jag vill, men på vägen göra smartare val till min egen vinning. Ska uppdatera er en del kring det också, hur det går, vad jag äter och resultat. Vore det kul?
Igår åt jag iaf bananpannkakor till frukost och idag blev det gröt toppat med hallon och kvarg. Heja mig<3

Gillar

Kommentarer