”Detta går emot alla värderingar mitt 13åriga jag stod för..”

Jag är så obeskrivligt jävla less på denna kylan utanför nu, att ständigt frysa är verkligen inte min grej. Mina tår är seriöst vita 70% av dygnets timmar (tack pappa för den förfrysningen i skidbacken som barn.. skämtosido). Jag har dessutom börjat använda något dagligen som går emot alla värderingar mitt 13-åriga jag stod för, nämligen.. TERMOBYXOR. Ärligt talat hur i helvete kunde jag totalvägra denna gudagåva i mina tidigare år? Än sen om jag ser ut att ha gått in i en total livskris, Vem fan vill frysa liksom? Sen jag flyttade hemifrån så har min lillebror tagit över mammas lilla bil vilket betyder att det är bara att röra på fläsket för denna gumma och då jävlar snackar vi termobraxer för hela slanten.

Jobbdagen är över för denna torsdag, fick skjuts hem av Pelle och har sedan dess bara suttit i soffan. Lagade nyss middag (JAPP IDAG IGEN??!) och det blev bakad sötpotatis med en kyckling&fetaoströra. Jävlar jag läster som ett proffs nu ju?
Bodypump stod på schemat ikväll men det bokades av då jag inte känner mig helt 100 i kroppen så tror jag bara ska dra av en promenad på bandet. Är ledig imorgon vilket känns helt jävla underbart faktiskt, det är en sak jag faktiskt uppskattar med att jobba så varierade tider som jag gör. Är ofta ledig i vardagarna, dock hade jag ju valt ett mån-fre jobb alla dagar i veckan så att mina helger kunde spenderas med amigas. Ska verkligen dra till med en riktig fet och behövlig tacofredag med heeeela kitet liksom och förhoppningsvis kan jag få umgås med min pojkvän som legat sjuk hela veckan och därför vägrat träffa mig (dåba borde vara tacksam som har en så fin människa som inte vill smitta mig?). Längtar ihjäl efter att bara få pussa på honom.

Gillar

Kommentarer