14 MAJ

Bilder från SHM för nån vecka sen, hade en sååå rolig kväll med dessa guldklimpar till vänner.

Waow vad dagarna springer förbi, har jag ens berättat att jag börjat på nytt jobb? Är nu mera lagerarbetare och det är mitt största misstag någonsin haha. Nä men fy vad det jobbet absolut inte passar en väldigt pratglad person som jag. Men hur ska man veta om man aldrig testar? Bara att kämpa vidare och se vart man hamnar i slutändan.
Idag fyller min bror 19 Barre så efter jobb 06-17 med 30mins lunch (JA NI HÖR JU!!!) så blev det firande för honom med grillat och tårta, hipp hurra. Gud vad man uppskattar tiden med sin familj på ett helt annat sätt nu när man inte bor hemma längre. Har skrattat så magen gjort ont, värkens bästa människor.
Imorgon väntar jobb 07-16 (om det inte blir beordrad övertid..) och sen fotbollsträning. Har jag ens nämnt det? Att jag börjat spela igen? Waow det minnet Malin <33 Spelar iaf nu för skoj skull i ett div5 lag utanför stan och alltså det är så kul!!! Nu ska jag borsta tänderna innan jag somnar sittandes i soffan. Lagetjobb är GOALS, sa absolut ingen någonsin. Men nä, upp med hakan och vänd energin till positivitet. KRAM

Gillar

Kommentarer