1 år senare..

Innehåller affiliate-länkar

Waow.. hej!!
Kan inte förstå att jag skriver här igen, det har gått nästan ett helt år sedan sist och imorse kände jag mest bara att Jo fast varför inte ta upp denna så kallade blogg igen? Jag kommer inte sitta och försöka nå någonstans med detta, jag vill snarare använda det för att kunna skriva av mig, ha något att bolla tankar på och för att kunna se tillbaka till. Är så mycket tankar och känslor som snurrar inom mig och jag ser faktiskt fram emot detta, väljer ni att titta in lite då och då så är det ju kul.

Jag har hunnit fylla 21år (ehm wtf hur kan tiden gå så fort???), jobbar kvar på arbetsplatsen som tar kål på mig och funderar så mycket på framtiden att det nu istället skrämmer mig mer än att peppa mig. Men det kan vi gå in på mer en annan gång. Annars då? Jaa.. Jag har flyttat hemifrån, bor i min lilla tvåa jag köpte här i Enköping i maj 2018 (I KNOW VA I HELVETE MALIN?!). För tillfället sitter jag och äter egengjord pyttipanna, alltså hade någon sagt till mig för 1 år sen att jag skulle börja se intresse i att lag mat så hade jag antagligen skrattat. Okej "intresse" är väl att överdriva en smula, är mer i situationen att jag måste äta annars skulle jag svälta och färdigmat skulle göra mig fet som en gris och ruinera mig. Så ja det är bara att acceptera läget och göra sitt bästa, ingen kommer laga maten åt mig (om inte Pelle är extremt snäll.....PIK).

Lär väl snart dra mig till sängs, börjar jobba 05.30 imorgon och ska promenera dit så klockan står på 04.30. Låter som att jag klagar men jag skulle välja att börja den tiden varenda dag i veckan om jag kunde. Är fantastiskt att komma upp tidigt och faktiskt jobba en relevant tid på dygnet.

Två bilder från i fredags när jag blev firad av bland annat denna fina vännen, lyllo mig! Jumpsuiten jag har på mig hittar du​ HÄR !

Gillar

Kommentarer