Header

Contains affiliate links Kläder

Svart är den färgen som jag använder mest. Min garderob består av bara svart, så vad passar då bättre med att jag vill ha en massa nytt i svart. Svart är typ min favorit färg haha.
Det finns såklart mer jag vill ha, än det som jag visar er. Men här ser ni lite av det jag är sugen på.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Contains affiliate links Kläder

Nu till våren så kommer mycket randigt och jag älskar det! Randigt är så fint och mysigt.
Här ovan ser ni min nya randiga tröja och den är röd(!!!) Vem hade kunnat tro att jag skulle köpa en röd tröja. Jag föll för denna på en gång när jag såg den. Ni kan hitta den här Gina Tricot. Den är så skön och den kommer användas mycket nu till våren.

Likes

Comments

Hej på er alla!
Ville bara säga ett litet hej och meddela att jag är levande haha.
Första heldagen här och jag njuter för fullt av värmen.

Hoppas att det är bra med er alla där hemma!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Många som känner mig, de vet att jag älskar sneakers. Jag är nästan besatt, speciellt på våren och sommaren. Brukar köpa minst ett par nya sneakers på våren eller sommaren. Vissa av skorna har jag bara använt några en staka gånger.
Här ovan ser ni några som jag har spanat in. Var sugen på ett par Superga förra året, så får se om jag kanske köper ett par i år.
Annars så är jag extremt sugen på Vansen eller Niken,

Vilka tycker ni om?

Likes

Comments

Hej på er alla!
Jag har antagligen kommit fram till hotellet nu, men jag vet inte. Det är i alla fall vad jag tror, eftersom flyget lyfte ganska tidigt imorse.
Jag har i alla fall gjort några tidinställda inlägg till er, eller mest för att här inte ska eka tomt. Jag vet ju inte hur bra internet där är. Men jag hoppas på att kunna skriva något inlägg.
Annars så får ni ha det så bra så länge! Puss på er alla

Likes

Comments

Kläder, Vardag

Så här ser jag ut idag. När jag reser så vill jag alltid ha bekväma kläder.
Dessa byxorna som jag har på mig, de är så sköna. Sen är en hoodie aldrig fel, speciellt eftersom vi reser så tidigt idag.
Om några minuter flyget!

Vi hörs!

Likes

Comments

Mat

Första gången jag gör avokadomackor och första gången som jag smakar detta. Tyckte att det var väldigt gott. Men detta enda var att mitt ägg blev så lös kokt.

Men jag hade i alla fall:
Två rostade mackor
En avokado, som jag mosade med gaffel.
Ett kokt ägg, som jag sedan delade.
Svart peppar blandade jag med avokadon.

Likes

Comments

Kläder

När jag ser dessa bilderna, så kan jag ångra att jag inte använt denna jackan. Den är liksom så fin, enligt mig. Men den är inte jätte varm, så kan nog vara därför som jag inte använt den. Då jag avskyr att frysa och hellre svettas än att frysa.

Likes

Comments

Hej på er alla! Som jag har nämnt tidigare så är det alla hjärtans dag idag. Jag har även nämnt tidigare att jag skulle spendera kvällen med Johanna. Vi gick på bio och såg fifty shades freed, alltså den var så bra!

I alla fall jag vill egentligen bara skriva om all min kärlek till Joel och hur mycket han betyder för mig.
Men sen tänkte jag på det och kom fram till, att min kärlek till nära och kära är lika viktigt. Som min familj, jag säger det inte så ofta till dem. Men herregud vad de betyder mycket för mig. Vad skulle jag gjort utan dem? Jag kan ibland börja fundera på hur jag ska kunna flytta hemifrån. När jag tycker att det är jobbigt att vara ifrån dem en helg. Så hur ska jag klara mig sen? Hur ska jag klara mig utan mamma och pappa? Kommer aldrig kunna flytta ifrån dem, de får helt enkelt flytta med mig, haha.
Jag har även två syskon, som kan gå mig på nerverna. Men jag hade aldrig velat byta ut dem mot någon annan. För vet ni vad, ibland så kan de vara lika konstig som jag är.

Sen har vi alla mina fina vänner, som alltid finns där för mig. Och jag finns där alltid för dem. Men framför allt är det att jag kan alltid prata med dem om vad som tynger mig. Sen kommer de alltid med kloka råd. De har alltid funnits där för mig, när något har varit jobbigt.

Jag kan egentligen inte beskriva med ord, min kärlek för alla mina nära och kära. Liksom vad skulle jag göra utan dem? Hur skulle jag ha klarat mig? Jag älskar alla så otroligt mycket.

Likes

Comments