Men gött somna typ klockan tre och då va det ingen snö, och när man vakna på morgonen va det helt vitt och snöa som bara den.

så det blir nog bara att vara hemma idag vägrar gå ut i detta väder.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Älskar dig mer än livet hjärtat.

Finns ingen som får mig att känna mig så levande som du gör.

Hela mitt hjärta tillhör dig och ingen annan.

Utan dig klarar jag mig inte, du är luften jag andasm ljuset jag ser, den som får mig att vilja gå upp på morgonen, mitt allt med andra ord

Finns inget bättre än att vakna upp brevid dig på morgonen , det får en att vakna med ett leende på läpparna.

Händer det dig något vet jag inte vad jag gör.

Du är det bästa som har hänt mig det ska du veta hjärtat

Det finns bara en för mig och det är du Jonathan.

Älskar dig idag, imorgon och för alltid

Likes

Comments

Jonathan det finns inte ord för hur mycket jag älskar dig. du är den ända för mig, finns inget bättre än att vakna brevid dig på morgonen lite tråkigt ba. att du ska upp och iväg så tidigt för du ska jobba. hade kunnat ligga i sängen och mysa med dig hela dagarna finns inget bättre än att vara med dig. sätter du ser och kollar på mig gör att jag får fjärilar i magen hehe. känns fortfarande som jag är nykär. fasten det har gått över ett år.

Likes

Comments

Att gå i dina fotsteg är det jag vill.
När jag faller vill jag falla in i dina armar.
Du är vacker och ger mig mod!
Dina ord glänser i mina ögon.
Att älska dig gör mitt liv mjukt och behagligt.
Du lämnar spår i mitt hjärta Jonathan

Likes

Comments

Jonathan du är verkligen den ända för mig, om du bara viste ur mycke du betyder för mig, älskar dig verkligen över allt annt. skulle aldrig såra dig igen det är det sista jag vill. Du är verkigen mitt allt. utan dig kan jag inte leva.

                                Älskar dig idag imorgon och för alltid!

 

            

Likes

Comments

jonathan du är mitt allt, du är luften jag andas. utan dig finns ingen malin. vill bara säga att jag älskar dig mer än allt annat på denna jord du är det bästa som hänt mig.

Likes

Comments

min köttbulle jag älskar dig, du är ljuset i mitt liv. utan dig ingen malin. du gör mig så lycklig. jag älskar tt vakna upp med dig på morgonen det gör min dag. du får mig att må bra, så fort jag tänker på dig får jag ett leende på mina läppar, varje gång jag träffar dig får jag fjärilar i magen hehe. när du inte är här med mig känns det tomt och kallt. helst av allt skulle jag vilja vara med dig dygnet runt. du är min solstråle, min köttbulle, min bästa vän, den jag vill dela mitt liv med.

Likes

Comments

jonathan du är det bästa. När jag är med dig är jag som lyckligast, vill bara vara med dig och ingen annan. Det finns bara en för mig och det är du. Viste inte man kunde känna så som jag gör nu. Jag vet att jag kan vara jobbig ibland, men det är inte meningen att det ska gå ut över dig. Ska försöka skärpa mig med det, för det är bara sånna onödiga grejer att bli sura på varann över. Förlåt att jag har varigt jävlig i helgen, förstår att du inte ville träffa mig, men det va bara för jag sakna dig så mycke och ville vara med dig. När jag inte är med dig är allt så tråkigt vill inte göra någonting. sitter bara hemma och väntar på att du ska höra av dig typ. Jag skiter i alla mina vänner, vet inte varför men känner inte för att festa och så längre. och det är ju det dom gör på helgerna. Men jag har ju lilla Mikaela som också bara sitter hemma och väntar på att sin babe ska komma hem. så då blir det att man är med henne. för hon vet ju också hur det är när man verkligen älskar någon. då vill man bara vara med den och är man inte det sitter man bara hemma och väntar på att han ska höra av sig. Så då blir det kaffe och skitsnack med henne ;) Tack Mikaela för att du gjorde min helg till något bra, hade jag inte varigt med  dig vet jag inte vad jag gjort.

                       Jonathan älskar dig idag, imorgon och föralltid <3

       

Likes

Comments

Varje gång du ser på mig och ler slår mitt hjärta snabbare, varje gång som du är i min närhet så vill jag bara skrika ut mina känslor, varje gång jag är med dig så vill jag aldrig släppa dig, varje gång som du inte är hos mig fäller jag en tår. Varje gång jag tänker på dig formas mina läppar till ett leende utan att jag själv märker det. Du är det finaste som finns, jag har aldrig känt så här för någon annan än just dig. Du är det bästa som hänt mig. Varje gång jag tänker tanken på att förlora dig så rullar tårarna på kinden. Älskar att ligga i sängen och höra dina andetag, älskar att känna att du finns hos mig, älskar att ha dina mjuka trygga armar om mig. Jag älskar dig!

                                  

Likes

Comments

saknar dig babe, du har bara varigt borta i fem dagar men det känns som en evighet. det är tomt utan dig, vill du ska komma hem nu nu nu fyfan. vill att du ska ligga brevid mig när jag vaknar, men nää det är ingen Jonathan som ligger där =(

Likes

Comments