Måndag kväll och tänkte lägga mig tidigt då jag är super trött, haft risk 2:an i dag som var superkul. Så nu är det bara uppkörningen och uppskrivningen kvar men det får jag vänta tills jag fyller 18, känns bra att kunna läsa nu tills dess. Just nu ligger jag i sängen och kollar på gammla bilder, man får visst lite olika känslor,leende på läpparna men även tårar på samma gång då man får tillbaka blickar på svåra tider, men man får bläddra förbi det jobbigast och tänka på det positiva.

I morgon blir det skola och förmodligen gymmet innan fotbollsträningen får se lite inte helt 100 efter förkylningen,fortfarande super trött osv men ska försöka. Ni får ha en underbar kväll och vecka så hörs vi.
Obs:(saknar sommaren så sjukt mycket )

​Puss finaste älskar er ;)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Torsdag och sportlovet börjar närma sig sitt slut även om det inte har hänt så mycket så känns de även skönt att få släppa skolan för en vecka. Just nu ligger jag i sängen och tar det lugnt innan träningen känns så sjukt bra att röra på sig igen effter har varit sjuk, ska bli bättre på det när skolan startar igen att dra till gymmet osv för att träna får mig må så sjukt bra. I helgen blir det att ta det lugnt minsta möjliga känns skönt det med. Men jag tycker ni får ha en underbar fortsatt kväll. Håller förresten på att skriva ett speciellt text som ska komma upp här på bloggen men vet inte när får se lite. Älskar er alla, tänk positivt då går det så mycket bättre

​Puss finaste älskar er ;)

Likes

Comments

1. Vad är ditt fullständiga namn? Malin Susanne Ottosson.

2. Har du lätt för att bli kär? både ja & nej, beror lite på hur personen är.

3. Vilken låt är bäst just nu? Perfect med Ed Sheeran.

4.Vad är din favorit godissort? Äter inte godis.

5: Är du en öppen & ärlig person eller är du den som är mer tillbakadragen? Jag försöker vara ärligt då jag säger vad jag tycker och tänker men självklart är man lite tillbaka dragen om man inte känner till folket i frågan.

6. Har du ett bra självförtroende? Både ja och nej beror på vad det handlar om. Men i stora hela så har jag inte det.

7.Om du fick vara kvinna/man för en dag, vad var det första du skulle göra då? tagit reda på vad just killar pratar om i sitt umgänge samt hur det är att vara kille i samhället i övrigt.

8.Hur bor du, villa,lägenhet, radhus ? Jag bor i villa på landet med mamma pappa och min storasyster.

9.Vad har du för märke på din mobiltelefon? iPhone.

10.nämn 4 saker som gör dig glad, träna, musik, leva livet göra mina drömmar sanna.

11.Turnummer ? 2,3,6,15

12, Vad har du för betyg i skolan? Inte hundra men tror dom är bra.

13,Vad är ditt yrke,jobb eller pluggar ? Jag pluggar men söker jobb.

14. Hur många barn vill du ha? 3-4 kanske (inget bestämt).

15. Nämn 3 saker som gör dig arg? Falska personer, dryga personer, personer som går en på nerverna och dumförklarar en.

16. Vilket datum fyller du åt och vad är du för stjärntecken? Jag fyller år 3 juni 2000 är tvilling.

17. Hur är ditt humör just nu? Jag är ganska trött men även lite nere men man får tänka positivt. Är likom ändå glad på något sätt.

18. Vilken årstid är bäst? SOMMAR!!!

19, Om du fick flytta till Hollywood hade du gjort det då? Jaa lätt.

20, Något inte många vet om dig? Jag är en tjej med mycket vilja jag vill så mycket hela tiden just nu går jag första året på gymnasiet och läser till snickare men har så mycket planer framöver vill skaffa jobb vill flytta hemifrån vill stå på egna ben då jag skulle må som bäst. Kunna leva eget liv och ta hand om sig själv, sen att kunna få en grym kropp och få eller göra livet till ett bra liv utan att behöva tänka på allt negativt och bli Depp utan faktiskt ha något att sträva till varje dag. Sen är det värsta jag vet är när folk mår dåligt och blir sjuka.
jag vill folk det bästa. Jag vill så sjukt mycket men är fast på något sätt har så stora drömmar.Har hälle inte haft det lätt att växa upp mycket som gjort mig till den jag är i dag som tynger ner mig, som grundskolan samt hur mitt liv har varit. Mycket jag tänkt på.

​Puss finaste älskar er ;)

Likes

Comments

Som jag längtat till denna dagen, då jag har en hel vecka framför mig släppa skolan för 1 vecka framåt och göra det man vill, inget direkt planerat. I kväll blir det lungt bara ta vara på fredagen, gick även på lov med ett bra resultat på inlämningsuppgift känns det sjukt gött. Helgen blir med lung inget direkt planerat är en spontan tjej så får se lite men ni får ha en bra helg och om ni har ledig hela nästa vecka så får ni ha ett bra lov ha det bra mina finaste

​Puss finaste älskar er ;)

Likes

Comments

Det var någon gång i mitten av oktober början av november som jag gick in på badoo så pervers som jag var så hade jag badoo , killar fråga mig vad jag leta eller varför jag hade badoo, jag sa det:
-träffa nya människor för att sedan se vad det ledde till.
jag tog aldrig badoo så seriös jag gick in på badoo nära folk och såg just en kille från stan jag gillade denna killen inget mer med det det blev ingen matchning förs och jag tänkte väll inte mer på det. jag gick sedan in en vecka senare då fick vi en matchning och vi skrev typ korta meningar och svar så vi skrev bara för roligheten skulle.

Men en dag la jag till han på snap och insta, vi började skriva mer på snap osv men vi skrev mycket första dagarna och sedan vet jag inte vad som hände för vi skrev inte på superlänge sen en dag fråga jag spontant på snap om någon kunde köra oss till en fest vi skulle till då börja vi skriv. Han verkade super snäll och vi skrev ännu mer än så, sen har vi väl skrivit och jag började få mycket energi och få underbara tänker om denna killen han verka helt underbar.

Så en sen kväll när jag hade varit ute 26/1 så bestämde jag mig på kvällen att åka till han jag trodde jag sväva på moln att denna gången få vara nära varandra i stället för prata telefon i timmar så va vi nu med varandra för första gången. Vi pratade och myste jag, trodde verkligen jag var på moln sån underbar kille som han är går inte finna eller förklara. Efter denna lördagen åkte jag hem och min hjärna gick på högvarv för att tiden gick så fort när vi träffades. Sen åkte jag på förkylning och denna killen fanns i all lägen skrev fina meddelande även om vi var utan varandra över en vecka så kändes det som tiden gick super sakta. Under den veckan vi inte sågs när jag var sjukt så somnade jag med konstig bra Känslan i kroppen kunde knappt sova vissa dagar då jag var så lycklig det tog tid att verkligen smälta vi hade träffats.

Så träffade jag han i går kändes så underbart att få träffa min finaste som jag drömmer om men när vi alltid är med varandra går tiden så fort tänker drömmer allt om han,han är min och massor mer obeskrivligt mycket. En kille som har gjort ett bra början av 2018 och kommer förmodligen vara bästa året. Han finns när jag är nere och stötar mig. Han ser även när det är något fel kan inte förstå det men så är de bara. Gillar han, säger så här jag älskar han av hela mitt hjärta hans kramar hans pussar ooo så underbara obeskrivligt mysigt. Ser fram att dela livet med han i många år ❤️

​Puss finaste älskar er ;)

Likes

Comments

Förlåt för dålig uppdatering men åkt på influensa så har hosta och hög feber så har ingen ork att göra något, men tänkte att ni skulle få reda på varför jag varit så off det sista.
Jag börjar må bättre men läkaren Trodde när jag ringde i går att förkylningen kunde hålla i minst 1 vecka(surt)fick panik, det finns så mycket jag vill göra, har inte kunnat träna på 1 vecka bara legat i sängen med 39-40 graders feber sjukt jobbigt. Nu är det lite bättre men hoppas allt vänder i morgon när jag vaknar så jag kan gå till skolan sista veckan innan sportlovet. Jag tycker det är super svårt att veta när man är hundra bra när det gäller förkylning för att gå till skolan, tänk om det vänder och man blir sjukare, bara att testa sig fram kanske . Men hoppas ni har det bra, och att ni är friska.

Tänkte förresten om ni skulle kunna ställa frågor till mig så skulle jag kunna svara på dom och lägga ut här på bloggen, fråga vad ni vill! skriv frågorna på snap, mail eller här inne. Blir spännande ju :) ha en fortsatt trevlig kväll.

​Puss finaste älskar er ;)

Likes

Comments

Torsdag kväll, och tränat 2 pass ena passet blev simning, andra blev fotbollsträning och styrka.
Så som rubriken lyder. Jag vet inte vart jag får energin ifrån jag kan bara träna träna, ja man mår ju mycket bättre. I morgon är det ju fredag och äntligen en fredag att bara ta det lugnt sen blir det att fixa i boden inte mycket kvar nu antar att jag ska till Ikea om 2 helger,ska bli skönt. ska snart ta och sova äntligen snart helg! Ni får ha så sjukt bra. Finns inte direkt mer att säga om dagen. Natt finaste

​Puss finaste älskar er ;)

Likes

Comments

Onsdag kväll och på väg hem från stan köpt frukt så jag kan göra fruktsallad, i dag har jag haft studie dag och som vanligt har jag tränat styrka och känner mig så sjukt glad när jag tränar. I morgon blir det skolan sen antar jag gymmet eller simma för har fotbollsträning på kvällen .

Jag har en fråga till er som läser min blogg är det något ni vill jag ska skriva om så skriv det så görligt att det är så många som läser och verkar uppskatta det. Så skriv till mig vad som så kan jag försöka skriva om de kom med förslag. Ni får ha en bra kväll själv blir det farmen och mys med familjen med fruktsallad. Älskar er puss :)

​Puss finaste älskar er ;)

Likes

Comments

Den där Känslan när man mår så sjukt bra på grund av andras närhet. 2018 har bara börjat och tror aldrig att mitt liv har varit så här bra. Jag har mött många nya människor men också, funnit en speciell kille, en kille som får en sådär tokig glad av bara ett meddelande. Kunna prata i timmar sent på nätterna det är så sjukt underbart. Att lyssna på musik, att se mysiga bilder som kopplas runt en person den känslans är underbart..

Jag har inte varit den bästa i skolan som suttit och pluggat, inte den som tagit skolan i första hans för jag har inte tyckt skolan varit kul men första året har snart gått på gymnasiet och jag kan inte vara gladare att jag valde just den skolan jag valde. De finns viljan att kämpa och får resultat jag aldrig trodde jag skulle få är så sjukt glad när livet rullar på men självklart finns det tyvärr det minsta lilla som kan göra att man faller ner men 2018 ska jag bara tänka positivt och lova mig ta vara på varandra men också nära och kära man vet aldrig vad som händer i morgon.

​Puss finaste älskar er ;)

Likes

Comments

Morgon alla där ute hoppas ni mår sjukt bra för det gör jag eller i alla fall är jag glad och hoppas dagen kommer gå fort så jag får dra till gymmet och bygga lite muskler även om jag tränat styrka både lördag och i går. Sen sov jag så sjukt bra i natt nybadad säng med nya sängkläder,det ät det mysigaste jag vet.

Just nu sitter jag på bussen på väg till skolan känns skönt med en ny väcka och snart sportlov känns skönt bara bita i hopp dom 2 veckorna. Efter skolan blir de gymmet ,Ni får ha det så sjukt bra ta vara på nära och kära.

​Puss finaste älskar er ;)

Likes

Comments