Ja hörni ni kanske undrat vart jag tog i vägen? och planen var ju så att jag skulle plugga körkortsteori, göra mitt teori prov och ha uppkörningen sen meddela er att jag hade körkortet i min hand men så blev ju inte fallet.. kuggade teorin och dagen där på hade jag körlektion där vi kom fram till att jag nog måste avboka min uppkörning och satsa på intensivlektioner först, har kört i snart tre år men känner mig fortfarande så långt ifrån körkortet.. börjar bli riktigt less nu med tanke på att jag bor ute på landet och är så begränsad att ta mig här ifrån utan körkort.. men vissa har det lättare en andra! Och det är bara sånt man får ta.. finns inte så mycket mer att säga om detta men nu ska jag iallafall satsa på en intensiv lektion och sedan en vacker dag kommer jag så småningom ha ett körkort i handen!

  • Nära Uppsala S

Gillar

Kommentarer

Hej på er! Har faktiskt precis varit och köpt målarfärg för jag hade tänkt att göra om hela mitt rum. Tänkte också spela in det hela så det kommer komma upp en video på rummet hur det såg ut innan och efter! Och apropå videos så har jag och alp laddat upp vårt intro till våran kanal så gå gärna in och kika på den och glöm inte att prenumerant för att inte missa kommande videos!

  • Nära Uppsala S

Gillar

Kommentarer

Slut för idag tack för idag! Då var man äntligen hemma efter tre dagar av arbete. Jobbar inte igen förens på måndag nästa vecka. Känslan att komma hem idag var så otroligt skön, Att veta att man är ledig imorgon! Direkt när jag kom hem satte jag på mig morgonrocken och la kokosolja i mitt hår och ansikte, något som jag brukar göra varje gång innan jag duschar, har kokosolja som en återfuktande ansiktsmask och ”hårmask” i några timmar innan jag sköljer bort allting. Detta är nog bland det bästa jag har börjat göra. Man märker en så otroligt stor skillnad, särskilt på håret då mitt är sönder färgat och verkligen är beroende av återfuktning!!

Vet ni vad jag gjorde igår? Jag var faktiskt och satte in en spiral (preventivmedel), jag har haft spiral innan, en horman spiral som jag har nu också fast denna kan jag ha i fem år tillskillnad mot den andra som jag hade i tre år. Testade p-piller till en början som de flesta brukar göra men det funkade absolut inte för mig då jag blev deprimerad av de, så istället fick det bli spiral. Det gör inte särskilt ont att sätta in den men det är så SJUKT obehagligt!! Är glad att jag inte kommer göra om det på 5 år..! Många säger att man kan ha som ”mensvärk” i några dagar/ veckor efter men det är inget jag har märkt av. Något som hände mig under tiden med min förra spiral var att jag fick mer mensvärk en vad jag brukade ha innan jag satte in den men mycket mindre mens om ens det, ibland fick jag ingen alls! Någon mer här som har satt in en spiral som kan berätta om sin upplevelse? Kram

  • Nära Uppsala S

Gillar

Kommentarer