Är det bara jag som har svårt att sova när det är så här varmt? Jag älskar värmen, men vi bor i lägenhet, ett tegelhus, med alla fönster och dörrar åt ett och samma håll. Vi får inte in någon frisk luft, inget korsdrag och jag kunde lika gärna ligga i ett badkar...så blött är det i sängen.

Idag åker vi till min sommarstuga som ligger i djurafall, mellan Tranås och Gränna. Vi åker dit med våra väldigt nära vänner Becca och Simon. Och deras dotter Vilma, 3,5 månad gammal. I stugan är det bättre luft så nu hoppas jag att jag kan sova bättre några dagar.

På torsdag åker jag och Becca till Gekås för att shoppa loss. Det är väl typ då vi kommer få teckning igen 😉

Här är lite bilder från helgen, som har bestått av bad för det mesta.

I lördags badade vi i en sjö utanför Kumla. Och Tristan - badälskare som han är - sprang i så jag fick fånga upp han innan han kom ut för djupt. På kvällen blev det lek i morfars vattenspridaren.
I söndags plaskade vi på utebadet och i går var vi med Lovisa till Kvarnsjön och badade. Då hade vi med oss armringarna så T kunde simma runt.

/M

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det finaste jag har är äntligen hos mig igen ❤️

Likes

Comments

Vart tog det första året vägen? Allt har gått så fort. Känns som om det var igår du kom till oss och förgyllde vår vardag. Mammas lilla gosefis!

Likes

Comments

Då var det äntligen min tur att ta semester..eller nästan iallafall. Imorgon bitti har jag min sista kund innan jag får njuta fullt ut. Men det känns som om jag har slappnat av och är ledig redan nu.

Imorgon runt lunch kommer äntligen mina killar hem!! Dom har då varit borta i 8 dygn...8 DYGN!! Förstår ni hur länge det är utan sitt barn?! Jag har sovit ifrån honom en natt så där, men det är va på gränsen till förjävligt. Har aldrig saknat någon så mycket eller mått så dåligt över det som denna vecka. Är det någon mer mamma som känner igen sig? Det är klart att veckan har gått bra, men denna saknad! Jag är inte mig själv utan min lilla Tristan ❤️

Imorgon ska jag iallafall gosa in mig och pussa på honom hela dagen.

/Malin

Likes

Comments