​Nu...Nu hoppas jag på att det blir lite förändringar, ringt Grästorps kommun, ringt läkare angående viktiga papper. Så snart hoppas jag på att få ett möte med försäkringskassan och ett med Grästorps kommun. Sen får vi se vad det leder till och hoppas jag hinner med allt innan skolan slutar! Annars lär jag garanterar gräva ner mig nånstans och känna att jag är totalt värdelös. Men NEJ! Inte än, tänker fortfarande kämpa tills jag får saker och ting på rätt plats! 

Hoppa alla andra som läser mina inlägg att ni får en toppen dag, och glöm inte av att aldrig sluta kämpa! Man klarar allt i slutändan ändå! ❤

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Efter att jag legat i feber sen söndags natt så ska jag äntligen försöka dra mig till skolan igen. Dock två dagar innan påsklovet men vafan, jag kan ju inte hjälpa att jag åkte på rena helvetes förkylningen 😅 Ny dag, Nya möjligheter får man väll säga då! Får hoppas att jag orkar ta mig igenom denna dagen, har packat ner Alvedon i väskan så får hoppas att jag klarar mig på det!

Ni andra får ha en fin och underbar dag!

  • 224 Readers

Likes

Comments

Att pendla ifrån där jag bor och till Lidköping 5 dagar i veckan är så jävla tråkigt. En resa på över 2 timmar pga av väntetider och förseningar tar så mycket energi så orkar knappt med skolan. Helgen är alldeles för kort för att jag ska hinna å vila upp mig, sover dåligt på nätterna när jag ska till skolan. Sen är det så otroligt kallt på morgonen. Huvudsaken är ju att jag tar mig till skolan iaf och är här, är ett under att jag ens orkar!

Får hoppas på att vädret blir bättre idag!

  • 229 Readers

Likes

Comments

Vet inte riktigt om man kan säga att det är riktig vår, jag tycker verkligen inte det! Denna kylan är hemsk... Kalla vindar, storm, regn och ibland snöar det. Men när solen är framme så är det härligt!

Och snart fyller jag 19 år... Gud va tiden går fort, kan inte tro det själv. Jag som inte ens vet vad jag ska göra med mitt liv ännu, vet inte vad jag vill jobba med. Men men, det kommer väll komma nått som får min framtid att se lite ljusare ut när det kommer till jobb osv. Jag tar dagen som den kommer!

Likes

Comments

Hejsan!

Detta är mitt första inlägg på min blogg, och tänkte börja inlägget med att säga att jag tycker om att mål/rita. Jag har ritat bilden själv av ren fantasi, det är då jag ritar som bäst! Om jag skulle rita av nått eller att nån vill att jag ska rita nått som dom vill ha, då skulle det bli kaos! så jag ritar mest med min egna fantasi.

Hade en period för nått år sen då jag bara satt och ritade och målade hela tiden, sen så tröttnade jag och det tog ett bra tag innan jag började igen. Sen va ju inte jag direkt så smart heller då jag klankade ner på mig själv och tyckte att jag ritade dåligt, vad jag än gjorde så blev det aldrig bra! Enligt mig själv...

Men nu har jag kommit igång igen och med denna bilden så blev jag otroligt nöjd! Denna bilden hänger öven inramad i mitt klassrummet då lärarna tyckte att den blev bra, och jag måste hålla med dom!

Just nu håller jag på med en stor tavla som jag ska färg lägga sen. Kommer lägga upp bild när jag är klar med den. Får la hoppas på att jag blir nöjd med den oxå, haha.

Likes

Comments