Halluu! Häh känner att de gick sådär med bloggstarten men måste väl bara komma igång. Dagen har varit full av shopping, först åkte vi förbi vårat gamla stall på loppis;)) Fick med blåa transportskydd och lite annat nödvändigt. Sen drog vi en vända till hööks och ågesta och fick med hem en ny ryktväska, en tunn jacka och ett par till shortchaps. Även bestämt mig för o köpa mig ett par till stigbyglar (hittade två snygga) och ett till ES schabrak. Men de får ni väl se senare isåfall :) Nu ska jag dra iväg mot stallet så vi hörs senare! Kram
Bilder från gårdagens pay & jump som jag totaltglömde att skriva om. De gick helt okej faktiskt, får väl skylla på att hästen va jääättetrött.

Likes

Comments

Nu ger jag mig på ännu ett försök med blogg. Tidigare (50000 gånger) så har jag försökt men tappat motivationen varje gång eller inte haft tid vilket är synd. Iallfall, Malin heter jag och är 14 år. Av mina tidigare erfarenheter har jag aldrig varit speciellt bra på att göra förstainlägg hehe men jag ska ge de ett försök. Jag bor i en liten "by" brevid mitt drömstall med min foderhäst Mia som jag ridit i ca 4 år. Och de är väl ungefär det som allt dethär kommer handla om, hästlivet. Jag har ridit i nästintill hela mitt liv, även om motivationen till de också har varit lite upp&ner. Min största insprationskälla är min tränare, Malin Fredriksson. Det är även hennes stall jag står i. Jag hopptränar ungefär 1 gång i veckan för henne men hoppar/kör markarbete själv 1-2 ggr i veckan. Mia är en kallblodstravare på 13 år som har en otrolig personlighet, kapacitet och vilja. Mer om henne, mig och resten av min omkrets kommer ni få se senare!

Puss

Likes

Comments