Godkväll. Efter en ganska så tråkig dag med plugg, tvättstuga och städ avslutar jag dagen i soffan framför melodifestivalen med lite popcorn medan sambon sitter och spelar istället för att vara social med mig 😉 haha. Imorgon är det söndag och då ska jag bara ta det lugnt och sen är det ny vecka och dags för praktik OCH jobb. Men det ska nog gå bra :p

Vad tycker ni om melodifestivalen detta året? Jag tycker inte någon låt varit bra än så länge tyvärr. #melodifestivalen

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godkväll. Sitter eller snarare ligger i soffan och kollar på gilmore girls. Jag är så otroligt trött alltså, sover så dåligt på nätterna och är igång hela dagarna. Så nu har jag gosat ner mig i soffan efter en lång dag med praktik och plugg, är ensam ikväll då min sambo jobbar, första gången jag är helt ensam en hel kväll sen i typ maj förra året 😂 så det är ganska skönt faktiskt :)

Hoppas ni har haft en bra dag och får en fortsatt trevlig kväll.

Likes

Comments

Hej sitter just nu och käkar och har lite rast, är på min praktik och ska vara här till 15.30.

Trivs som handen i handsken här, alla är så trevliga och det är så roligt!
Är dock så förkyld menmen..
Hoppas ni har en bra dag.

Likes

Comments

God kväll, ikväll firar jag och min fantastiska sambo alla hjärtans dag då han jobbar sent på onsdag då den dagen är. Jag lagade mat (hade inte hunnit lägga upp allt när jag tog bilden) tände ljus och gjorde ett kort. Nu sitter vi och myser i soffan framför en film. Milla (vår katt) tycker också att filmen är intressant 😂

Hoppas ni har en fin kväll 💕

Likes

Comments

Hej, im back, har ingen förklaring till att jag varit borta så vi skippar den grejen.

Jag har iallafall börjat studera till förskollärare och har min praktik nu, dock är jag super förkyld och har knappt sovit inatt så är hemma idag, men ska försöka gå imorgon.

Jag sitter nu och kollar lite på youtube och planerar för lite grejer. Hoppas ni mår bättre än vad jag gör och om inte så krya på er!

Likes

Comments

Godkväll. Tidigare idag tog jag och min lillasyster oss till busfabriken. Lekte, fikade och hade super kul i några timmar innan vi begav oss hem och myste med en film. Helt enkelt en toppen dag!

Likes

Comments

Hejsan, är nu på g hem från skogen där vi har spenderar hela dagen med att plocka svamp och blåbär (plockade mer än på bilden) vi stannade även på korrö och fikade och kollade runt lite. Väldigt mysig dag må jag säga. Hoppas ni har haft en bra dag också!

Likes

Comments

allmänt

God förmiddag! Sitter just nu hemma hos min pappa, kom hit igår och ska stanna tills imorgon, mycket trevligt och avkopplande här ute i skogen må jag säga! Vet inte riktigt vad vi ska göra idag, blir väl bara att ta det lugnt. Hoppas ni får en toppen dag!

Likes

Comments

Hejsan! Det var längesedan nu ber om ursäkt för det men he jobbat och haft fullt upp :)

Men nu är jag tillbaka så gott jag kan.
Sitter nu hos vårdcentralen för att kolla mina öron för 3e gången. Jag blir tokig på att inte få den hjälp man behöver. Har sådana problem med öronen så det är sjukt, så hjälper dem mig inte nu ska jag kräva remiss till öronmottagningen. #argtjej haha. Efter detta besök ska jag handla och sedan hem, sen vet jag inte vad som händer. Det återstå att se. Ha en bra dag så länge!

Likes

Comments

godkväll, sitter och käkar popcorn och kollar på youtube/netflix (bläddrar lite emellan) har jobbat och varit på utbildning i veckan plus att jag känner mig lite nere just nu därför har jag inte bloggat, känner att jag kommer med ursäkter i varje inlägg, sorry for that. Men iallafall, idag har jag varit på min lillasysters skolavslutning annars har jag inte gjort så mycket, har egentligen inget intressant att skriva så vet inte varför jag gör ett inlägg... men ja, vi kanske hörs imorgon. hare gött.

Likes

Comments