malinmellowno @malinmellowno

Vi klarte ikke å holde oss lenger!


Vi bare gjorde det vi. Pyntet til jul altså. Nå har det klødd i fingrene i mange, mange dager og jeg klarte virkelig ikke å holde meg mer. Og når resten av gjengen er minst like gira som meg så må man jo bare til slutt.

Vi har brukt hele dagen på å julifisere huset. Julemusikk, mandariner og pepperkaker som drivstoff gjorde jobben litt for enkel. Plutselig var til og med juletreet på plass i all sin prakt.

Lille T elsker det! Han går bare rundt og sier "oioioiii juletreee! Se så fint!" Haha! Man må jo bare være enig. Juletrær er så vakre! Det blir så fin stemning inne med det lune lyset og alle de glinsende kulene.

Nå har jo vi falskt juletre så da har man muligheten til å sette det opp tidlig. Vi er borte hele romjulen så da er det bortkastet å kjøpe et ekte tre rett før julaften. I tillegg tror jeg at jeg er verdens værste juletrekjøper. Jeg finner alltid et som ikke er helt bra. Tryggere å gå for et jeg vet hvordan ser ut fra i fjord, hihi! Jeg trodde jo at vi skulle unngå frysing også, men nei.

Uansett er vi i allefall kommet i skikkelig julemodus alle sammen. I kveld skal vi ha pysjamasparty i sofaen for å se "snekker Andersen". SÅ spent på den da jeg har skikkelig gode minner fra det eventyret når jeg var liten.


Har du sett den?

-M

Liker

Kommentarer

Mari V
,
Vi såg den filmen på søndag og har sett den kvar dag sida:) haha. Ask diggar den:)