malinmellowno @malinmellowno

Over et år siden sist!

Tank at det faktisk var et helt år siden sist jeg satt i frisørstolen, haha! Jeg burde ha vært der for lenge siden, men med et snev av frisørangst blandet med skikkelig mye annet å bruke penger på det siste året har gjort sitt. 

Nå har jeg i det minste ordentlig gledet meg i en uke, OG jeg satte skikkelig stor pris på å endelig kunne unne meg en tur. 

Jeg er en ordentlig jojo når det kommer til hårfarger. Så for noen uker siden farget jeg det mørkere, som jeg har gjort ti tusen ganger før. Jeg angrer hveeer gang, er det mulig liksom? Jeg vet det jo alt før jeg gjør det, men klarer ikke la det være. 

Så da måtte jeg ordne opp igjen da. Men SÅ deilig det var og ikke minst er jeg helt sykt fornøyd. Så deilig med en kald gjennomført blond. 


Nå skal håret få masse pleie og masse hvile, hihi! Kommer et innlegg senere med tips om noen hårprodukter jeg har kommet over som jeg ikke klarer meg uten. Men det blir en annen dag, får nå skal jeg ut i de 25 varmegradene som fortsatt presser på ute og lese en god bok. 


-M

Liker

Kommentarer

Andreaja
Andreaja,
Det ble veldig bra også!💗💗fina
nouw.com/andreaja