malinmellowno @malinmellowno

Kalendergaver!


Jeg er som alltid så tidlig ute at jeg blir seint ute. Slik er det hver jul. Både med julegaver og kalendergaver. Jeg starter tidligere en de fleste, blir stolt av meg selv, tenker jeg har god tid også plutselig blir det bare jul liksom. ❤️

Jeg elsker å lage pakkekalender til barna. Jeg vet mange syns det er bortkastet, at man bruker for mye penger på det og at man skaper et slags press rundt det hele. Jeg for min del ser på det som en koselig greie som ikke trenger å koste for mye. Man gjør jo det slik man selv vil. Det trenger ikke å være dyre gaver.
Et lite tips er å fylle noen av kalenderpakkene med enkle opplevelser. Som for eksempel -pepperkakehuspyntedag - minijuleverksted med mamma og pappa - skitur med kakao eller skattejakt med pepperkakegull som skatt i kista.

Jeg er som sagt både tidlig og seint ute. Det er mange uker siden de første tingene var på plass. Jeg bestiller ofte ting på nett når jeg kommer over kupp. Men nå er det jo plutselig 1. Desember på Fredag og jeg er langt fra ferdig!

Heldigvis har jeg kjøpt meg litt tid i år. Jeg skjønner jo at å ha 24 pakker hengende i stua kommer til å bli vanskelig for min noe utålmodige toåring. Så jeg har bestemt meg for å lage en koselig greie ut av det. Jeg vet jo at han er litt liten for det enda, han fikk ikke i fjord, men stor nok til å bli fortvilet om det bare er storesøster som får. Så i år skal vi gjemme en pepperkake et sted i huset hver kveld for så å se på morgenen om en av nissens hjelpere har vært her å spist den og lagt igjen noe koselig som takk.

Jeg håper det gir en koselig avslutning på dagen som en liten rosin i bollen i kveldsstellet.

Jeg gleder meg sånn til desember at jeg blir helt tussete, haha!

-M

Liker

Kommentarer