malinmellowno @malinmellowno

Jeg blir sjarmert av yngre gutter

Altså, dere vet jo alle at jeg er alvorlig forelsket i det mennesket jeg er sammen med og han er jo 5 år eldre en meg. Det jeg egentlig snakker om er yngre gutter, som i små skjønne ,høffelige ,gutter som man rett og slett føler litt godhet for.

Som for eksempel en liten pjokk på rundt ti år som holdt døren for meg når jeg var ute å trillet her om dagen. Jeg sa "tusen takk, det her var veldig snillt av deg" også svarte han sååå sjarmerende men dog veldig ubekvemt "det skulle bare mangle" altså, jeg blir helt god inni meg!

Eller han på rundt 13-14 år som jeg sto i køen bak på posten i dag. Han som med spak svingende stemme og usikker kroppsholdning sa "ha en fin dag" til damen i skranken før han ble smålig rød i kinnene og beinet ut derfra.

Det jeg finner så uendelig sjarmerende med sånne ting er at de nok egentlig syns at det er litt flaut. At gutta i gjengen kanskje er litt for tøffe for sånt. Men så bare trenger snillheten dems gjennom og de gjør det likevel! Jeg elsker det!

Det er nesten sånn at man får lyst til å gi foreldrene deres en klapp på skulderen for god barneoppdragelse. Det er kanskje bare noe jeg føler at dette ligger lettere for jenter en gutter, men det er faktisk fordi sånne ting skjer så sjeldent at jeg legger ekstra merke til det. Og igjen derfor jeg blir så uendelig sjarmert.

Snille mennesker lenge leve!

Hurra!

-M

Liker

Kommentarer