En liten update!

God kveld i stua søte lesere, om det i det hele tatt er noen igjen av dere da! Jeg lover å blogge hele tiden også blir det aldri. Så lenge kan jeg ikke huske sist jeg klarte å holde meg borte fra bloggen. Og egentlig skjer det jo mye spennende hos oss om dagen som jeg kan blogge om. Jeg har vert fryktelig sliten i det siste, men nå føler jeg at det har løsnet litt og håper at det gir motivasjon til å fokusere på bloggen igjen.

Det skjer som sagt mye her om dagen. Kjøkkenet vårt er endelig på plass. Alt begynner å ta form og lille T utvikler seg med stormskritt. Vi sliter fortsatt med søvnen, men jeg føler at det også er på bedringens vei. Det snakkes så fint om utviklingsfaser og jeg tror virkelig at det ligger noe i det. For etter nesten to måneder med gråt, sinne og lite søvn har lille herremann plutselig fått mange ord, reist seg alene og tatt et par skritt. Alt på bare noen få uker. Snuppeliten gleder seg veldig til vi blir ferdig med oppussingen og er alltid opptatt med sitt.

Det føles godt når ting løsner. Det har vært en laaaang høst, med mye jobb, flere omganger med sykdom og alt for mye å gjøre når man egentlig skal ha fritid. Men nå skal vi bare gi jernet de neste ukene så vi får flyttet inn og finne roen før jul.

Jeg slenger med noen bilder fra de siste ukene og håper dere fortsatt er innom her søte mennesker!

-M

Liker