En hel boks full av godsaker!! -Lyko rabattkode

In cooperation with Lyko

For noen dager! Denne karusellen av godsaker tar jo aldri slutt. Det er nesten så jeg skulle ha tippet Lotto, for jeg føler virkelig at jeg er i siget, haha!

Det som skjer når alt står på hodet er at jeg får et heftig behov for at ting skal gå raskt og enkelt. Her om dagen klikket jeg hjem massevis av godsaker fra Lyko.no. Om du trenger sminke, hårpleie, hudpleie og lignende er det virkelig «the place to be». Jeg ble skikkelig overrasket over utvalget, altså wow!
Dessuten fikk jeg pakken superfort, noe som varmer mitt utålmodige hjerte.

Såå, nå tenkte jeg at jeg skulle vise dere alt stæsjet! Siden mye av det er produkter jeg har brukt lenge og virkelig elsker!

So here we go:


Hos Lyko finner du en hel hær av sminkemerker. Helt perfekt for meg siden jeg aldri har falt til ro på en enkelt serie. Jeg har nesten alle mine favorittprodukter fra forskjellige merker. Men, det er kanskje ganske vanlig? Det er som er litt ekstra gøy er at Lyko også har en del produkter på eget merke som jeg aldri har testet før. Gleder meg dog skikkelig til å prøve de ut!

Fixingsprayen fra MAC har jeg nå fått testet et par dager. Den gir skikkelig fin glød og føles skikkelig oppfriskende. Den finner du HER.

Bronzingpudderet fra THE BALM har jeg hatt mange ganger før. Det føles veldig godt på huden og er akkurat passe pigmentert. Perfekt for meg som ikke er sånn supergod på makeup, hihi! Det finner du HER!

Glossene fra BareMinerals er en 2 pk i reisestørrelse. Den matte er en av mine all time favoritter. Den sitter lenge og ser pen ut på leppene uten å tørke dem ut. Buttercream som også er oppi pakken har jeg ikke testet enda, men jeg har troa, hihi! Pakken finner du HER!

Highlighter paletten er fra Lyko sitt eget merke så den er en av de tingene jeg ikke har prøvd før. Men ved første øyekast syns jeg den virker veldig fin så jeg gleder meg til å prøve. Den finner du HER!

Også børsten til da, hihi! Den finner du HER!


Rød neglelakk fra Lyko finner du HER!

Lyko neglelakkfjerner finner du HER!

Anti-blemish solution fra CLINIQUE finner du HER!


Så er det jo liksom ekstra fint at man kan bestille hårprodukter på samme sted. Jeg er jo totalt avhengig av Fudge sin blåsjampo da det blonde håret mitt prøver seg på en "fifty shades of yellow" med en gang jeg lar den ligge. Også slengte jeg med noen av Lyko sine egne hårprodukter også da. De har jeg ikke fått prøvd ut enda, men de lukter skikkelig godt. Og børsten har jeg testet. DEN...VAR...SYKT...GOD.

Fudge blåsjampo finner du HER!

LYKO kit med sjampo, balsam og kur HER!

Lyko Børste HER!


Også vet du når du skal ha en konkret ting, også har de jommen meg det også. Vi har nettopp ødelagt hårklipperen vår. Verken kjærligheten eller lille T har vært hos frisøren de siste 4 årene. Vi klipper selv hjemme i en fei. Og nå kan vi fortsette med det. Vi har allerede testet denne rakkeren og film av det finner du i feeden min på instagram, hihi! Den funka som ei såkalt kule. Greit billig frisørtime for å si det sånn.

Klipperen finner du HER!


Også har jeg jo seffern rabattkode til dere da, hihi!


Rabattkoden malin2019 gir dere 100,- avslag på kjøp over 500,- & 200,- avslag på kjøp over 1000,-.

Rabattkoden varer ut uken og gjelder på ett kjøp.


Håper dagen er fin søtiser!


Megaklem fra M

Liker