malinmellowno @malinmellowno

De dagene

Herremin, for et modus hodet mitt er i nå! De siste dagene har jeg brukt i joggisen uten sminke og med tidenes dårligste humør. Jeg blir alltid sånn de første vinterdagene. Du veit, sånn at man bare vil ligge i senga og slippe å stå opp. Takk gud for at man har barn liksom! Så man i det minste kommer seg opp og kommer i gang med dagen.

Det er kjipt å føle seg trist uten grunn, kjipt å være bekymret for alt mulig og slitsomt å tenke for mye. Heldigvis vet jeg av erfaring at det går fort over.

Dagene med T blir bare mer og mer innholdsrike. Han smiler, gurgler og griper etter ting. Det er så morro å endelig kunne begynne å leke! Jeg merker på snuppeliten at hun også får en nærmere relasjon til lillebror etterhvert som han blir mer og mer med.

Snuppeliten er på filmkveld med klassen i dag. Det gir rom for litt kjærestetid. T er snart klar for neste lur, kjærligheten mekker middag og leiligheten er ren. Man kan vel også kalle det en oppladning. Resten av helgen byr på oppussing så vi kanskje klarer å bli ferdig snart! Gleder meg stort til å vise dere bilder etterhvert.

Håper alle har en fantastisk fredag!

-M

Liker

Kommentarer