malinmellowno @malinmellowno

Barselbobla

Unnskyld bloggen, for at jeg har syndet. Jeg lever i en boble, en ordentlig fin koseboble. Barselbobla. Egentlig burde jeg jo ha god tid til å oppdatere her nå som jeg har permisjon og massevis av fri. Lille T sover jo også store deler av dagen enda så man har ikke noen massiv unnskylding. Tingen er rett og slett at jeg er så forelsket. Jeg lar lille T sove på brystet mitt, så jeg kan sitte å snuse ham inn. Jeg bruker 90 prosent av dagene mine bare på å se på ham og smile. Jeg har blitt verdens mest klissete mammamonster og jeg elsker det!

Med snuppeliten var barseltiden preget av tårer, frykt og panikk. Jeg var like lykkelig da, bare ti ganger reddere. Den gangen her har jeg kontroll, dette har jeg gjort før og det gir rom til å nyte i stedet. Jeg er så lykkelig at jeg sprekker snart! Alt jeg var så redd for under svangerskapet var unødvendige tanker. Snuppeliten er så glad i lillebroren sin, det finnes ikke et snev av sjalusi. Lille T er en rolig kar som gir meg muligheten til også å gi snuppeliten oppmerksomhet og kjærlighet. Jeg og kjærligheten takler den nye hverdagen bra. Faktisk kribler det mer i magen en noen sinne. Jeg er så glad for at vi har fått en frisk liten baby og jeg gleder meg til alt fremtiden byr på!

Ferdig med klisseriet, men sånn har vi det altså for tiden. Jeg skal bli flinkere til å oppdatere bloggen, men det blir ikke hver dag fremover. Jeg vil nemmelig bruke masse tid på lille T så lenge jeg kan! Håper alle har en super tirsdag.

-M

Liker

Kommentarer