malinmellowno @malinmellowno

All day every day


Jeg blir helt gal av å bare være hjemme hele dagen. Det er noe med å bare sitte inne uten mål og mening. Tror egentlig det er ganske lett for å bli uendelig tafatt når man har permisjon. At man plutselig syns alt er tiltak og at man til tider nesten setter seg fast i sofaen fordi det blir en vane.

Jeg og baby T kan ikke gjøre det, da blir jeg så utålmodig og (i følge de rundt meg) i uendelig dårlig humør.

Derfor triller jeg og baby T. Vi triller og triller og triller. Over alt, høyt og lavt, bare for å gjøre noe. Han elsker å sitte i vognen og jeg elsker å virre rundt med han oppi der. Vi har to herlige vogner, begge er så godt brukt at de ser nesten ikke ut, haha! Men altså, de er jo til for å brukes.

I dag har vi startet dagen med en lang trilletur for å gjøre masse ærend. Vi reiser jo til Vestlandet på fredag og jeg har en million ting jeg skulle ha gjort før vi drar. Jeg fikk tatt bort ca 10 ting fra lista i dag og da er det jo bare nihundreognittinitusennihundreognitti ting igjen. Og det burde jeg jo klare de to neste dagene.

Nå sover lille i vognen og jeg har en pitteliten stund for meg selv til papirarbeid og andre ting som skulle vært gjort for lengst. Vi kjører to do lister all The way! 😂

Håper dere har en herlig dag søtinger!

-M

Liker

Kommentarer