Å ta vare på minnene!

In cooperation with fotoknudsen

//Innlegget inneholder annonse - fotoknudsen
Dagene går så fort nå for tiden. Det er kanskje ikke så rart siden vi har hatt skikkelig mye å gjøre! Livet er en lek og alle er med.
Det går desverre litt ut over bloggen, men noen ganger må man jo bare prioritere!

Heldigvis er alt vi driver med bare gøy og det er på mange måter lenge siden jeg følte meg så tilfreds som jeg gjør akkurat nå. Greia er at når man har så mange fremtidsplaner er det noen ganger viktig å se litt bakover også. Her om dagen fikk jeg tilfeldigvis med meg en nyhetssak om at antallet bilder som blir printet ut til fysisk form har blitt halvert bare de siste årene. Det gjør skikkelig vondt i fotohjertet mitt. Jeg elsker å ta bilder, forevige øyeblikkene, gi meg selv et ekstra lite verktøy til å lete frem igjen gode minner. Skikkelig kjipt om telefonen, eller dataen min skulle få knekken og alt bare blir borte. Jeg har tidligere vært skikkelig flink til å printe opp bilder, men den siste tiden har jeg faktisk blitt litt slækk jeg også. Det skal jeg faktisk gjøre noe med.

Tilbake da jeg var flink startet jeg på en fotovegg i gangen. En sånn der man faktisk har bilder som betyr noe, ikke bare en blomst eller et skilt med HOME på. Nå har jeg endelig tatt tak i oppgaven på nytt. Fire fine nye bilder har fått sin plass, selvfølgelig opphengt av kjærligheten siden jeg selv har ti tommeltotter. De fine printene er fra interiørproduktene til FOTOKNUDSEN. Jeg er skikkelig overrasket over kvaliteten da mange av bildene er tatt med mobilen. De er såå lekre. Også er de så enkle å bestille. Man laster bare ned appen, velger ut bildene man vi bruke og hva man vil gjøre med dem. Jeg valgte å printe opp mine på aliminiumsplater for den litt matte finishen, men det finnes utallige valg. Du kan printe opp på lerret, plexiglass, fotopapir, lage fotobøker eller til og med printe på kopper, hihi. Fine gaver egentlig.

Akkurat nå er det faktisk tilbud på alle interiørproduktene. Med rabattkoden BILDEVEGG30 får du 30% avslag om du bestiller før før 25.03.19. Det gjelder altså print på lerret, skumplaster, aliminiumsplater og plexiglass.

Nå må jeg bare klare å velge hvilke flere minner som skal opp på veggen før jeg bestiller opp en hel haug til med retro print av alt det andre.

Er du flink på å printe opp bildene dine?


Håper dagen er fin!


Stor klem fra M

Liker