Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har ju inte berättat för er om vår lilla tripp till London! Den var helgrym! Vi bodde på Hilton London metropole, hann med att festa på Tape och libertine och även shoppa på Oxford streets alla affärer! Jag har nog några av mitt livs galnaste historier att dra härifrån men väljer nog bäst i att inte dra dom här HAHA!

Likes

Comments

.. Eller något liknande. Pillan var över på middag ikväll och påpekade min kassa uppdatering. My bad, sorry.


Min alldeles egna, alldeles underbara balkongIngen älskar mat som mig

Likes

Comments

Förra helgen var så himlans bra. På fredagen efter jobbet åkte jag och hämtade my friends på Ekerö och droppade dom hos mig, åkte vidare till stan för att hämta våra Malmö boys på deras hotell. Vi åkte hem till mig för förfest och senare drog vi vidare ut.
På lördagen var det dags för MATOMAS konsert. amazing DJ och amazing friends. En bra kväll sammanfattad.

På söndag vaknade jag upp med Spicker. Vi drog en bakissushi. Senare kom min kusin över med sin lilla vovve och vi tog en mysig promenad längst med vattnet i det fina vädret. På kvällen kom mina Malmö killar och hängde med mig innan deras tåg kom. Good friends och ett bra avslut på en fantastiskt bra helg.

Likes

Comments

Pillan har fyllt 19 år och ordnade med världens bästa brunch idag. Har aldrig sätt så mycket mat i ett kök!

Likes

Comments

Jag ÄLSKAR min nya lägenhet, alldeles perfekt för mig. Och min balkong är bäst, tänk vilka mysiga sommarkvällar man kan ha där med fina vänner, skitsnack och en flaska vin!

Likes

Comments

Låg i soffan med en skål godis hela eftermiddagen igår tills Felicia koma förbi.


Vi körde en filmkväll med Horton och den OSLAGBARA filmen White chicks! Hon är den enda jag känner som älskar den filmen lika mycket som jag, vi kan replikerna utantill. Har du inte sett den? Se den! Man gapflabbar hela filmen igenom.

Likes

Comments

"Det roliga är ju att packa upp" svaret är NEJ. Man vet inte vart man ska börja så man går och plockar lite överallt men nu börjar flyttkartongerna och ikeapåsarna glesna!!

Likes

Comments

Ägg, gurka, tomat, ruccolablandning. Svinenkelt och svingott!

Likes

Comments

Tjolahopp! Igårmorse steg jag upp med tuppen för att städa ur det sista ur mitt rum. Jag vaknade till en fantastisk fin himmel. Jag har någonting för himlen, jag älskar hur den kan skilja sig från dag till dag och vilka fina ljus den kan skapa!Efter lite dammsugande kröp jag ner i soffan för att ta en tupplur, Jackie joinade!Jag plockade upp suss vid 12, vi drog en shushi innan det var dags att hämta ut mina nycklar, möta upp pappa och börja lassa in i nya lägenheten!


Efter alla vändor och allt slit följde min trogna Suss med mig till Ikea för att köpa lite till. Packade upp och skruvade ihop möbler ända fram till midnatt igår innan jag slocknade i min nya otroligt SKÖNA säng!!

Likes

Comments