VECKANS TACKSAMHETSLISTA

⭐️ Fruktansvärt tacksam över att denna veckan har varit helt galet fantastiskt bra! Efter förra veckans lilla dipp känns det super att just den här veckan har hållit sig på jämn fot hela veckan. Med en kort fredag på det, kan det knappast bli bättre.

⭐️Min ork! Jag har länge sagt att jag ska dra ner på nocco, men det är något som är oerhört svårt när man har byggt upp ett beroende. Men just den här veckan har jag satt det på ett ordentligt prov. Enda gången jag har druckit en nocco den här veckan är i onsdags. Visst har jag varit trött om dagarna men fasen vad jag känner mig stolt att jag faktiskt har hållit mig ifrån det. Orken har ändå varit helt okej hela veckan, det var i tisdags som jag kom hem med huvudvärk men inte värre än så, tack för veckans ork 🙌🏼

⭐️ En ledig helg är verkligen vad jag behöver. Tanken från början var att jag skulle till mamma och pappa imorgon, men det har blivit ändrat och flyttat till nästa helg istället. Det innebär att jag får vara kvar hemma hela helgen. Vad jag kommer göra med tiden? Ingen aning. Men det känns så väldigt skönt att kunna åka hem idag och bara göra det jag känner för.

Gillar