VECKANS LISTA OCH RISK FÖR MYCKET GNÄLL

Vad har du gjort den här veckan?

Den här veckan skulle jag kunna säga att jag endast har pluggat fast egentligen inte. Men eftersom plugget har legat på alla fem dagar och mer eller mindre hela dagar så har jag knappt hunnit med livet utanför plugget. Jag har fått bortprioritera gymmet och har endast hunnit med matlagningen och kvällsprogrammen. Sen iofs så har jag inte ens hunnit med hemstudier den här veckan för fem öre, utan jag har snarare varit helt slut och körd i huvudet varje gång jag kommit hem från plugget. Stress huvudvärken har varit på max och det mina vänner, är inget roligt alls. Jag som tidigare har tyckt att plugget är roligt och givande, har denna veckan hamnat i en grupp som till hälften inte passar mig och det ger mig ångest och en massa stress. SKIT ÄRE.

Vad har varit bäst med veckan?

Att vi har varit i Linköping med bildgruppen två gånger. Vilket har gett mig lite längre sovmorgon och en kortare sträcka att åka. Jag har alltså haft närmare hem och har dom dagarna hunnit med mer.

Vad har varit det sämsta?

Återigen är det en vecka med grupparbete och en hetsig vecka. Hur många gånger ska jag behöva säga att jag hatar grupparbete, varför kan inte alla bara se problemet med att jobba i grupp? Jag blir bara stressad och får en massa ångest om jag inte får jobba i min takt. Jag är lite av en person som har svårt att släppa in allas idéer och vill mer än gärna göra på mitt sätt. Men i grupparbete måste jag backa undan och låta andra ta plats och om det är någon som inte jobbar i samma tempo som mig så blir jag så sjukligt stressad över att det går för långsamt!

Det var i alla fall en fin and vi mötte på när vi arbetade med gruppen vid ån.

Veckans köp?

Vad sägs om mina höstliga gardiner? Beställde även matchande kuddfodral och gul/guldiga kuddfodral. Jag kände att jag behövde få in lite höstkänsla i vår lägenhet och vad passar bättre än dessa gardiner som verkligen strålar ut höst med sina orangea, gula och röda färger. Jag ska försöka ta en mer rättvis bild samt visa kuddfodralen, men igår förstörde solen ljuset i vardagsrummet när jag såg på hockey därav var persiennerna nere.

Något roligt som du gjort?

Tjejkvällen med Emma och Amanda i fredags. Det är väl det roligaste som har hänt de senaste veckorna. Det är svårt att hinna med dem roliga grejerna när bildkursen kör över en totalt och man under helgen egentligen bara vill slappa och återhämta sig.

Vi har en uppgift per vecka och denna veckan har det inneburit att vi ska arbeta med två appar som vi har noll erfarenhet av, hitta ett konstverk, komma på en berättelse med utgångspunkt i konstverket och sedan göra en digital bildberättelse, PÅ TVÅ DAGAR.

Hur har din känsla varit?

Stressad och ångest. Det är det enda jag kan säga om den här veckan. Hoppas innerligt på att nästa vecka och att nästa grupparbete blir bättre!

Det godaste du åt?

Jag har haft ett sug efter potatischips heeela veckan. Så i fredags bestämde jag mig för att köpa hem en påse och det har varit så gott!!

Vad har varit veckans längtan?

Gillar

Kommentarer