VECKANS LISTA

VAD HAR DU GJORT DEN HÄR VECKAN?

Veckan har verkligen inte varit något speciellt alls. Jag har varit på jobbet alla fyra dagar, jag har åkt hem nästintill direkt alla dagar för att se på hockey då det har varit hockey tre kvällar den här veckan. Sen har jag lagt ner lagom med tid att skriva på boken och så har jag kollat på Big Brother även den här veckan. Träningen har dessvärre hoppats över på grund av just att det har varit hockey så många dagar. Helgen har jag sedan spenderat med att övningsköra med pappa i fredags och att vara helt ledig under lördagen. Idag ska pappa och jag köra ännu en gång.

VAD HAR VARIT BÄST MED VECKAN?

Att arbetsveckan har varit kort men ändå intensiv och att vi nu är långlediga. Otroligt skönt med bara en fyradagars vecka på jobbet och minst lika många lediga dagar att njuta av.

VAD HAR VARIT DET SÄMSTA?

Att jag tappade träningen som jag hade önskat att jag numera hade kommit igång med på riktigt. Min enda ursäkt den här veckan är faktiskt att det har varit hockey hela tre gånger och just på mina träningsdagar och eftersom att de börjar 18 istället för 19 så hinner jag inte ens med ett träningspass innan.

VECKANS KÖP:

Just den här veckan har jag faktiskt dragit iväg några nya beställningar och handlat i butikerna. I början av veckan skickade jag en beställning på nya träningstights och ett nytt linne från Stronger. Jag fann mig ett par nya skor till gymmet då mina nuvarande är både slitna och trasiga på alla möjliga ställen och jag har varit på IKEA och äntligen köpt ramar till mina senaste köp av posters. Fick även med mig en ny mascara och några Muminsaker.

VECKANS MÅENDE:

Jag har faktiskt mått väldigt bra. Vissa dagar på jobbet har verkligen fått mig att vilja ge upp flera gånger, men då har det hjälpt att bara gå iväg och kasta ut sig allt som är jobbigt för stunden och sen blir det oftast bra igen. Utöver det har det verkligen inte varit några konstigheter alls.

NÅGOT ROLIGT SOM DU GJORT:

Jag har plockat fram balkongen igen. Känns underbart att kunna odla igen, planera för planteringar, köpa nya möbler och att bara sätta sig på balkongen och njuta av solen. Trots endast nio plusgrader idag, så var det as varmt när solen låg på.

DET GODASTE DU ÅT:

Det känns inte som att jag ätit något särskilt den här veckan. Däremot har det blivit en del godis under helgen och även lite chips. I veckan har jag även ätit en del kex med brieost, för att det bara är så fantastiskt jäkla gott! Det bästa mellanmålet när man kommer hem.

VECKANS KÄNSLA:

Bra känsla. Inte alls lika bitter den här veckan som jag var förra veckan även fast det kanske låg kvar i åtminstone i början av veckan. Saker och ting har ändå känts bra den här veckan.

VECKANS MYSIGASTE:

Datatiden. Jag har faktiskt prioriterat bort att ligga i soffan under veckan och istället valt att sitta framför datorn varje kväll. Det har gjort att jag kan se på Big brother, skriva på boken direkt i dokumentet och bara scrolla runt överallt på nätet.

VAD HAR VARIT VECKANS LÄNGTAN?

Till långledigt, till att den troligtvis sista uppbokade helgen snart är slut och jag kan få göra roliga saker på helgerna igen.

Gillar

Kommentarer