VECKANS LISTA

VAD HAR DU GJORT DEN HÄR VECKAN?

Förutom att jag har legat sjuk från onsdag-fredag, så jobbade jag måndag och tisdag utan några problem. Lördagen spenderade jag med att se på hockeypremiär och standup tillsammans med My på kvällen. Utöver det har jag sett på Idol, skrivit på boken och legat i soffan mestadels utav tiden.

VAD HAR VARIT BÄST MED VECKAN?

Att jag äntligen har kommit igång med skrivandet igen. Just nu känns redigeringen av tredje rätt långt bort, det har istället blivit soffläge med telefonen i handen och flytet när det gäller påfyllande av boken.

VAD HAR VARIT DET SÄMSTA?

Att jag återigen hamnade hemma i soffan och sjuk. Det har blivit många dagar nu där jag är hemma, inte långvarigt utan bara få dagar. Den här veckan beslöt jag mig för att vara hemma resten av veckan när jag kände mig väldigt förkylda mitten av veckan.

VECKANS KÖP:

Köpte fem par nya byxor i tisdags. Två nya leggings, skönt att ha och tre andra byxor som jag kan ha hemma som på jobbet, skönt till hösten.

NÅGOT ROLIGT SOM DU GJORT:

Jag var på standup med My igår. Det var kul, skämt som man hörde för några veckor sen var fortfarande roliga att höra igen. Standup måste vara något av det roligaste vi har just nu. Tänk er själva att bara få åka iväg i en timme eller två och veta om att under dessa timmar kommer jag få en massa goda skratt. Skratt som ger mig magont, på ett bra sätt. Hur fantastiskt?

VECKANS MYSIGASTE:

Tända ljus på kvällarna när mörkret faller. Är det bara jag som gillar att det blir mörkt tidigare? Så att man får mer tid i soffan med tända ljus och krypa ner under filten. Jag vill ha de mer ruggiga temperaturerna, färgglada naturen och den där riktiga murriga höstkänslan.

DET GODASTE DU ÅT:

Kinderägg. Jag fick Kinderägg i smakbox i helgen, hur ofta köper man det nu för tiden? Det var verkligen så gott, kändes som att man var ett barn igen och ville åt den där lilla överraskningen inuti.

VECKANS KÄNSLA:

Jag har känt mig dålig, att jag gör saker fel och att jag inte är tillräckligt bra. Jag vet inte om det är på grund av att jag har haft problem med ångest tidigare och att det kanske fortfarande påminner mig i omgångar. Men att vara hemma från jobbet har aldrig någonsin varit ett lätt beslut hos mig, jag avskyr att lämna jobbet till mina kollegor samtidigt som jag måste kunna släppa på kontrollen för att den inte ska stiga mig över huvudet. Men det får inte gå så långt att jag i slutändan känner mig dålig eller gör fel beslut.

VAD HAR VARIT VECKANS LÄNGTAN?

Om inte ni har förstått det än, så var lördagen den dagen jag längtade mest till av alla dagar. Först och främst, det var dags för SHL-premiär, som Färjestad tillslut vann! Smakbox skulle äntligen anlända, alltid lika kul med en ny box och på kvällen mötte jag My för en riktig skrattfest på standup. En helt fantastisk lördag!

VECKANS SUMMERING:

Snälla säg att detta var sista gången det här året som jag ligger hemma och är sjuk. Jag orkar inte med fler dagar borta från jobbet, jag orkar inte med ångesten som alltid byggs upp när jag missar dagar på jobbet och blir liggandes hemma. Det enda positiva med att ligga hemma är om jag har tillräckligt med ork för att skriva på boken, men att bara bli liggandes i soffan dag in och dag ut och sova bort dagarna förstör allt. Förutom att jag haft fyra dagar med konstant liggandes i soffan har jag haft några guld värda ögonblick med både humor, kärleken för hockeyn som äntligen är igång och att flytet med boken är igång igen.

VAD SER DU FRAMEMOT MED NÄSTA VECKA?

Har inget särskilt planerat just nu, inte på ett tag fram i alla fall. Men en helt ny arbetsvecka på plats på jobbet är vad jag förväntar mig, jag förväntar mig fortsatt flyt med skrivandet och sen ser jag framemot och få hit mamma och pappa till helgen. Det är sällan dom är här, men nu har jag bjudit hit dom och hoppas att det funkar för dom att komma.

Gillar

Kommentarer