https://nouwcdn.com/v304/u/895/831895/434/202107181053382101.jpg

VECKANS LISTA

VAD HAR DU GJORT DEN HÄR VECKAN?

Vilken konstig vecka detta har varit och jag kan inte sätta ord på vad det är som är fel. Veckan gick bra fram till onsdag kväll när jag började känna mig sjuk och blev hemma från jobbet torsdag och fredag. Jag har sett på Idol, skrivit så gott jag kunnat på boken och tagit en promenad med min syster. Helgen har jag bara ägnat åt skrivandet och ingenting annat alls, på grund av att jag inte har känt mig helt hundra.

VAD HAR VARIT BÄST MED VECKAN?

Idol har äntligen börjat och hösten är på gång. Det finns mycket som jag alltid vill under hösten, men jag har känt mig orklös och väldigt omotiverad än så länge något som jag verkligen hoppas förändras ju längre in i hösten vi kommer. Hösten är ändå min favoritmånad.

VAD HAR VARIT DET SÄMSTA?

Att jag känner mig orklös, omotiverad och väldigt oklar i min hjärna. Ena stunden mår jag bra, i andra stunden inte alls som jag brukar och i tredje stund är allting bara som vanligt.

VECKANS KÖP:

Ingenting av nöje. Jag har köpt fikabröd, dricka, godis och betalat några räkningar när lönen rullade in på kontot igen. Tycker ändå att jag har hållit mig ifrån shoppingen på ett bra sätt.

NÅGOT ROLIGT SOM DU GJORT:

Noll roliga saker inplanerade just nu och allt färre när jag blir liggandes hemma.

VECKANS MYSIGASTE:

Blir det fel och säga att regnet som smattrat på rutan hela helgen ändå har varit mysigt? Jag som gillar hösten har inget emot att det regnar så länge jag inte måste stå ute i det och frysa, men det kan man ju välja att göra om man vill det. Jag försöker se hösten som något mysigt nu när sommaren är på väg mot sitt slut och regnet gör ganska mycket när det gäller myskänslan.

DET GODASTE DU ÅT:

Oj, min matlust har blivit allt sämre trots att jag har börjat jobba. Jag som trodde att jag skulle komma tillbaka till alla rutiner så fort vardagen kom igång och man fyllde dagarna med jobb, men riktigt så blev det inte. Snarare tvärtom tror jag, när det gäller mat så får jag tvinga i mig det för att jag ska kunna stå mig en hel dag men det är långt ifrån det jag är sugen på. Det är väldigt svårt att planera in mat i veckorna när matlusten är så pass låg.

VECKANS KÄNSLA:

Vet inte, allt har varit så oklart den här veckan. Jag känner mig lite lost i allting sedan semestern, så jag har nog bara inte riktigt kommit tillbaka till vardagen än.

VAD HAR VARIT VECKANS LÄNGTAN?

Har inte haft något särskilt på agendan att längta till, en helt vanlig vecka passerade.

VECKANS SUMMERING:

Förutom att jag ännu en gång blev hemma från jobbet tycker jag att veckan har varit bra. Jag hoppas verkligen att jag håller mig på det friska spåret nu för jag har ingen lust att ligga hemma för det lilla längre, jag hinner bli så extremt rastlös.

VAD SER DU FRAMEMOT MED NÄSTA VECKA?

Oj, det finns bara en sak som jag har längtat efter så så så länge och det är att After we fell äntligen har biopremiär och jag är mer än taggad för det!! Jag kan knappt bärga mig, längtan gör så att jag nästan spricker.

Gillar