https://nouwcdn.com/v304/u/895/831895/434/202107181053382101.jpg

VECKANS LISTA

VAD HAR DU GJORT DEN HÄR VECKAN?

Jobb, jobb och återigen jobb. Var hemma en och en halv dag på grund av lite oroligheter i hela kroppen, förmodligen ångestrelaterat. Sedan har jag försökt med skrivandet, men har inte riktigt orkat och knappt fått ner något om kvällarna. Har suttit fast i soffan varje kväll efter jobbet, då inte orken har funnits till så mycket annat.

VAD HAR VARIT BÄST MED VECKAN?

Att jag har börjat lyssna ifatt på podcasts igen. Har börjat med att lyssna ifatt på JLC och det kändes riktigt kul att åka hem i torsdagskväll efter stängning, man är lite halvt övertrött och JLC berättar saker som man inte kan hålla sig för skratt. Jag kunde knappt andas när jag skulle försöka skratta tyst på bussen, fick verkligen skratta ut när jag gick av bussen. Ser fram emot nästa avsnitt redan, även fast det är från januari, hehe.

VAD HAR VARIT SÄMSTA?

Det har inte blivit några promenader som jag hade önskat. Dels har inte jag mått helt hundra, min kropp ska vi inte tala om. Otränad deluxe under den sommaren och det får jag ta smällar för nu. Sen har inte syrran heller mått något vidare och därför har vi fått hoppa promenaderna.

VECKANS KÖP:

Köpte ny linsvätska som ett rent måste, annars köpte jag hem sex par nya trosor i helgen. En modell som jag tycker om väldigt mycket och som jag ville ha fler par av.

NÅGOT ROLIGT SOM DU GJORT:

Kanske att jag kom igång med skrivandet under lördagen? 12 redigerade sidor kan jag ändå tycka är mer än godkänt efter att det har gått väldigt trögt hela veckan. Jag har inte gjort några större saker den här veckan, då veckans ork har känts av i både kropp och knopp.

VECKANS MYSIGASTE:

Att mörkret kommer lite tidigare. Visst är det sorgligt att sommaren börjar lida mot sitt slut men jag är mer typen som gillar sensommaren och hösten, därför trivs jag rätt bra i den årstid vi är i just nu.

DET GODASTE DU ÅT:

Köpte hem en hel del godis i fredags, vilket jag var väldigt sugen på just då. Har knappt ätit godis på hela sommaren, men just i helgen kände jag ett sug efter det och det var väldigt gott.

VECKANS KÄNSLA:

Blandad. Ena dagen har det känts väldigt bra, sen har det känts lite oroligt och nästa dag har jag varit hemma eller bara hamnat i soffan direkt efter jobbet. Det är en tuff omställning att ta sig tillbaka till jobbet efter en perfekt semester där man hittade exakt det man vill göra i livet just nu.

VAD HAR VARIT VECKANS LÄNGTAN?

Till att få skriva. Jag har helt ärligt fått panik i veckan när jag inte har fått något gjort när det gäller skrivandet. När knappt en enda mening är skriven, utan man sitter med dokumentet framför sig och bara stirrar på det som redan är skrivet. Längtar redan till nästa helg som jag får ägna åt skrivandet igen!

VECKANS SUMMERING:

Förutom att jag har varit hemma en och en halv dag så tycker jag att veckan har varit bra. Vi har nästintill träffat alla våra nya barn, flera av de har fortfarande inte börjat på fritids men snart så. Sen tycker jag hittills att det har gått bra med rutinerna på fritids, får se hur det går sen när alla aktiviteter kommer igång. Att komma tillbaka till rutiner i sin egen vardag är en tuff kamp, bara det att laga mat igen är en börda, något man måste göra mellan jobbet och sin egen fritid men det är så oerhört tråkigt och ännu tråkigare när man inte ens är sugen på någon särskild mat längre. Har inte fått tillbaka min matlust sen semestern, så får se hur lång tid det tar innan den är tillbaka.

VAD SER DU FRAMEMOT MED NÄSTA VECKA?

Att idol börjar redan imorgon kväll. Jag börjar känna att hösten verkligen är nära nu, med både idolpremiär och snart även hockeyn. Det känns även fantastiskt med ny lön på fredag, snart är allting som det ska igen.

Gillar