https://nouwcdn.com/v304/u/895/831895/434/202107181053382101.jpg

VECKANS LISTA

VAD HAR DU GJORT DEN HÄR VECKAN?

Jag har i stort sett suttit med redigering hela veckan och då menar jag hela veckan. Vissa dagar har jag knappt sovit särskilt mycket, knappt orkat bry mig om att laga mat, glömt bort att äta och kommer på vid 03 att jag är hungrig. Jag är helt uppslukad av det här och det har verkligen rubbat alla rutiner haha.

Jag var och spela minigolf med mina föräldrar och jag har varit i stan med min syster.

VAD HAR VARIT BÄST MED VECKAN?

Semestermood. Finns inget bättre än dagar som går ihop med varandra och man kan slippa tänka på vad det är för dag, när man ska gå upp eller när man måste sova.

VAD HAR VARIT DET SÄMSTA?

Noccodrickandet har blivit ännu värre. Sedan jag började ägna semestern åt redigering har jag druckit nocco vid 23. Jag vet att min hjärna fungerar bättre efter 23 och den fungerar ännu bättre om den får lite extra energi. Det är nästan så att jag längtar till mina vanliga rutiner igen samtidigt som det ger mig lite ångest att jag måste släppa bokvärlden. Inte helt, men jag kommer ha mycket annat så fort jobbet drar igång igen och tiden kommer bli begränsad.

VECKANS KÖP:

Jag var på stan och slösade massa pengar på nya kläder. Inget ovanligt, men jag tog en dag där jag verkligen unnade mig nya köp utan att tänka på allting innan.

NÅGOT ROLIGT SOM DU GJORT:

Spelade minigolf med föräldrarna. Första rundan för i år faktiskt och det gick väl…ja helt okej. Jag är inget golfproffs men jag hade kul. Kul att träffa föräldrarna igen.

VECKANS MYSIGASTE:

Att sitta uppe under natten. Att se mörkret skymma efter 22 för att sedan lägga sig i sängen precis innan solen är på väg upp. Jag sover inte många timmar när jag lägger mig vid 04, men jag behöver inte fler timmar om jag ändå ska vara hemma en hel dag.

DET GODASTE DU ÅT:

Jag kan inte minnas vad jag har ätit den här veckan? Vi har slängt ihop alla möjliga saker när vi har blivit hungriga under veckan, frukosten är jag dålig på att äta överlag och snacks har jag knappt något hemma.

VECKANS KÄNSLA:

Stressen och ångesten över att dagarna och veckorna går förbi en så otroligt fort. Dagarna går alldeles för fort och när jag väl har kommit igång med redigeringen så är klockan alldeles för mycket, nätterna bli as långa och sen fortsätter det så i samma veva varje dag. Jag vill inte att min semester ska ta slut, jag vill inte förlora min alldeles egna bokvärld med mina egna påhittade karaktärer bara för att jag måste återgå till mitt riktiga jobb.

VECKANS PROJEKT:

Behöver jag säga något mer? Första delen är redigerad och första boken har fått sitt utkast på ca 270 sidor. Nu har man kommit till det värsta, att läsa igenom och se vart man har slarvat när tröttheten har tagit över. Jag ska annars påbörja redigering av bok nummer två nu.

VAD HAR VARIT VECKANS LÄNGTAN?

Har inte haft något att längta till. Jag har snarare velat att veckan ska sakta ner, jag är inte redo för att semestern ska börja nå sitt slut.

VECKANS SUMMERING:

Kanske den mest lataste veckan på semestern? Har inte haft någon plan med veckan alls förutom minigolfen med föräldrarna och stan med syrran. Utöver det har jag verkligen bara suttit dag in och dag ut vid datorn. Jag har nästintill tröttnat på all musik som jag tjatat ut den här veckan. Jag har knappt varit utomhus, det har blivit några cykelturer till Ica och jag har varit i stan men utöver det har jag haft balkongdörren öppen. Jag trodde inte att jag skulle spendera sommaren eller semestern på det här sättet, men det blev visst så i och med bokskrivandet.

Gillar