VECKANS LISTA

VAD HAR DU GJORT DEN HÄR VECKAN?

Jobbade en ynka liten dag i måndags, annars har jag legat hemma i soffan, med huvudvärk och några dagar med illamående. Ångesten som har brutit sig in igen? Medan jag har legat hemma har jag börjat om på One Tree Hill, skrivit på boken, ritat och lyssnat på en massa bra musik.

VAD HAR VARIT BÄST MED VECKAN?

Musiken. Jag har grävt ner mig i musiken den här veckan. Den har pågått i mitt huvud dag in och dag ut, den försvinner liksom inte, inte ens när den är på italienska. Sjukt, men sant!

VAD HAR VARIT DET SÄMSTA?

Att jag har slösat fyra dagar på att ligga hemma i soffan och bara glo. Trots att det säkert var precis vad min kropp behövde, men det slår aldrig fel. När man känner att man har klarat sig länge utan några motstånd i kroppen, så är det just då som det vänder till det sämre. Nu hoppas jag bara att den här veckan hemma på soffan ger mig mer energi att ta tag i livet återigen.

VECKANS KÖP:

Beställde ett flak med nocco, köpte två vaser från Dollarstore och två mumin-plåtburkar.

NÅGOT ROLIGT SOM DU GJORT:

Lyssnat på musik? Sett på serie? Skrivit på boken? Åkt till Dollarstore? Jag har gjort så få saker den här veckan att inget utav det har varit roligare än det andra.

VECKANS MÅENDE:

Det har väl inte varit den bästa veckan helt enkelt, så kan vi sammanfatta det.

DET GODASTE DU ÅT:

Blåbärspajen igår var god.

VECKANS KÄNSLA:

Rätt negativ skulle jag nog säga. Hade en bra känsla i början av veckan, men sen blev jag hemma och såg inte ljuset i tunneln förrän till helgen. Nu hoppas jag att jag är på benen ordentligt igen.

VAD HAR VARIT VECKANS LÄNGTAN?

Har inte haft något särskilt planerat alls faktiskt. Varje dag har jag bara längtat efter att få lyssna på musiken som går på repeat i mitt huvud varje minut, varje sekund.

VECKANS SUMMERING:

En vecka hemma och sjuk är inget man väljer i första hand. Jag hade hellre haft en vecka med jobb och slit, så att jag fick förtjäna dom där få timmarna på kvällarna och sovmorgonen på helgen. Nu är allt tröttsamt, något jag kommer få äta upp när en ny vecka börjar och dagarna känns sådär långa igen.

Gillar

Kommentarer

mynameisjossan
mynameisjossan,

Krya på dig. Kan det vara vårtrötthet du drabbats av? Jag får det varje år

nouw.com/mynameisjossan
malinlinneaa
malinlinneaa,
Kanske, men jag tror snarare att allting är en del ångest. Den kommer och går sådär ibland.
nouw.com/malinlinneaa