VECKANS LISTA

VAD HAR DU GJORT DEN HÄR VECKAN?

Ja ni, vad har jag gjort egentligen. Veckan har varit en medel-vecka där jag har tagit mig igenom fyra arbetsdagar utan problem och jag startade veckan med ett tandläkarbesök. Torsdagen var jag ledig och tog en dag hemma i soffan större delen, jobbade ett kort pass på fredagen samt var hos Wilhelms pappa en kort sväng. På lördagen åkte jag till Mantorp för att träffa föräldrarna men också för att fira Evelina som fyllde 14 år. Sen har helgen bara varit en lugn och ledig helg hemma i lägenheten.

VAD HAR VARIT BÄST MED VECKAN?

Att vi "förlorade" en arbetsdag och fick vara lediga istället. Hur mycket jag än önskade att jag orkade göra något under den lediga dagen är jag väldigt glad över att jag stannade hemma och tog vara på den lediga dagen genom att stanna i soffan.

VAD HAR VARIT DET SÄMSTA?

Rädslan för att köra bil tar över lite väl mycket ibland. Den här veckan har jag haft stora problem med att backa ut från vår parkeringsficka här hemma. Något som gör mig nervös, sätter griller i mitt huvud och psykiskt tar det otroligt mycket. Det har gjort att jag under två dagar tog buss/tåg istället för att ta bilen. Jag måste bara finna tekniken med att backa ut från oss utan att bli orolig. Överlag är det inte svårt att varken parkera eller att backa men just på vår parkering ser jag det som en utmaning då "grannbilarna" bakom oss parkerar snett. Så det sättet som jag har fått lära mig på när det gäller att backa ut från parkering funkar inte riktigt vid oss. Jag måste alltså lära mig en ny teknik på helt egen hand just nu.

VECKANS KÖP:

Skickade efter två kjolar från Nelly som jag är supernöjd med. Tack vare att det är resår i midjan sitter dessa som en smäck!

NÅGOT ROLIGT SOM DU GJORT:

Jag träffade större delen av familjen igår förutom syrran med familj. Men igår hos brorsan träffade jag både föräldrarna, syrran och hennes sambo samt mormor och morfar. FÖRSTÅR NI? Jag har träffat mormor och morfar igen efter ett helt år med corona som stått i vägen. Men dom har fått sina två vaccinsprutor, så de dök upp på kalaset och det var både chockerande men så kul att få se dom igen!

VECKANS MÅENDE:

Jag tycker att jag överlag har mått bra. Pollen har jag känt av under veckans gång, allt mer när jag bär glasögon då ögonen börjar svida och klia också. Men utöver den dagliga nästäppan så är måendet på topp!

DET GODASTE DU ÅT:

Fika är alltid gott. Igår åt jag paj med glass och kanelbulle. I fredags på jobbet åt jag en chokladmuffins och ballerinakakor. Sen har det väl slinkigt i en och annan kaka här hemma också och lite glass på det. En mycket onyttig vecka, men vi hoppas att det bara är tillfälligt.

VECKANS MYSIGASTE:

Åskan i måndagsmorgon var ju rätt mysig! Jag var förbered på att det skulle åska under måndagen, men inte att det skulle mullra och blixtra redan vid 05.00 på morgonen. Men när jag väl hörde både regnet och mullrandet låg jag vaken tills att åskan försvann. Enligt mig är åskan något av det mysigaste som sker under sommaren, så länge det inte slår ner någonstans såklart.

VECKANS KÄNSLA:

Förutom stressen och paniken angående backningen och parkeringen samt den jobbiga känslan inför tandläkaren, så har känslan varit bra. Jag har förmågan att stressa upp mig i onödan och ibland lite för mycket och då blir det en psykisk påfrestning istället som går ut över mycket annat.

VAD HAR VARIT VECKANS LÄNGTAN?

Jag har inte haft något särskilt den här veckan faktiskt. Däremot har väl aldrig en ledig dag mitt i veckan känts så bra som just denna veckan. Jag vet inte varför, men det kändes extra skönt och behövligt just den här veckan. Kanske för att veckan startades med ett halvtaskigt besked på jobbet men som blev något bättre under veckans gång. Jag hoppas bara att det löser sig.

VECKANS SUMMERING:

En mycket bra arbetsvecka (den var ju så kort). Det som har varit mindre bra med veckan är saker som jag måste träna på och bli mer erfaren av på egen hand och som kanske får ta tid bara jag får känna mig säker i slutändan. Det har varit extra kul att få träffa familjen den här helgen. Ibland vill man bara träffa dom men man orkar inte åka iväg bara för att utan man behöver ha en anledning till att åka iväg för att det ska bli roligare. Jag hittade även ett mobilspel som jag är helt fast i och som passar utmärkt att starta upp när jag är rastlös och klickar mig in på Instagram eller Facebook var femte sekund.

Gillar