VECKANS LISTA

VAD HAR DU GJORT DEN HÄR VECKAN?

Den här veckan har verkligen varit något alldeles extra. Började veckan med att NÖTA körningen med pappa för att sedan följa upp körprovet på tisdagen. JAG TOG KÖRKORT! Jag har också varit hos min syster och umgåtts, jobbat tre långsamma dagar på lovet och letat bil dag in och dag ut. Jag har även kommit en bra bit i boken, sett Färjestad vinna två matcher i åttondelen och tog sig till kvartsfinalen som är i full gång nu. Och det bästa av allt, jag har haft mig en helt ledig helg!

VAD HAR VARIT BÄST MED VECKAN?

Det måste väl ändå vara att jag klirrade körkortet efter att jag har slitit med detta sedan i september. I mitt huvud känner jag friheten att ha ett körkort, men det kommer inte kännas verkligt förrän jag får mitt körkort i handen eller förrän den dagen när vi har köpt bil och jag faktiskt kan sätta mig själv bakom ratten och bara köra iväg.

VAD HAR VARIT DET SÄMSTA?

Att det har varit FÖR lugnt på jobbet. Ibland kunde det nästan kännas som att jag hade gjort mer nytta av att vara ledig än att bara sitta av sin tid. Det positiva var nog att man hann planera upp litegrann vilket alltid är en fördel när det är lugnt, men det blir så segt och dagarna känns så mycket längre.

VECKANS KÖP:

Skorna som jag köpte i fredags. De var en morot för att jag skulle klara körprovet, alltså köpte jag dom inte innan mitt körkort var klirrat oavsett om jag hade pengar. Fick även hem min fitbit-klocka som jag skickade efter i förra veckan.

VECKANS MÅENDE:

Jag har mått riktigt bra. Visst har jag känt mig både pressad, stressad och nervös inför allt med körprovet. Men allting släppte när jag väl satt i bilen vid körprovet, för det var inte ens jobbigt. Det har även varit skönt med en veckas lov för att kunna ladda batterierna inför en helt ny skolvecka igen.

NÅGOT ROLIGT SOM DU GJORT:

Jag åkte till min syster efter att jag fixade körkortet, främst för att det var nära men också att jag kunde passa på när jag var ledig resten av dagen. Det gjorde att jag även fick träffa Molly som jag träffar så väldigt sällan numera och deras nya lilla hund. Jag önskar dock att jag kunde åka dit oftare, men visst kan det vara en sak att göra när jag har körkort nu och inom kort skaffar bil. Det tar sån himla tid att åka buss och tåg överallt.

DET GODASTE DU ÅT:

Choklad croissanter. HUR GOTT?! Jag har köpt mig ett par den här veckan bara för att jag har varit sugen på det.

VECKANS NYHET:

I förr förra veckan letade jag efter Noccos nya smak, men på de få ställen jag faktiskt var på hittade jag den aldrig. Men när jag gick förbi ICA nära oss sådär mitt i veckan så hade den äntligen kommit dit och jag tvekade inte ens på att köpa den. Nu har jag smakat den också och tycker faktiskt att den var helt okej god, men ändå ingen favorit riktigt.

VECKANS KÄNSLA:

Mycket bra känslor. Jag hade en bra känsla inför Färjestads första match och likaså den andra matchen. Bra känsla inför körprovet och även inför dom tre dagar som jag jobbade under veckan.

VECKANS MYSIGASTE:

Alla dom gånger som jag lägger mig i soffan eller lägger mig tidigare i sängen för att skriva på boken. Jag lever just nu i två världar dels i verkligheten men också hos mina karaktärer i boken, så pass att jag letar massa inspiration från verkligheten eller googlar saker jag aldrig skulle googla på.

VAD HAR VARIT VECKANS LÄNGTAN?

Att bara vara klar med allting som heter "körlektion" eller "övningsköra". SÅ LYCKLIG!!!

Gillar