VECKANS LISTA

VAD HAR DU GJORT DEN HÄR VECKAN?

Det är bra oklart. Jag har varit på jobbet hela veckan *applåder*, det har verkligen inte varit någon ångest alls den här veckan (tack för det!). Jag har fortsatt skriva på min bok trots att tiden knappt finns, jag hade körlektion i måndagseftermiddag och sedan har jag så gott jag kunnat följt folket i Big Brother huset. Fredagen spenderade jag sedan med att ha en helkväll i soffan och lördagen var bara en enda stor mellofest hemma hos My och Jim.

VAD HAR VARIT BÄST MED VECKAN?

Jobbmässigt har veckan varit bra och jag börjar känna att mitt uppdrag är hållbart men det har och göra med att flera är inblandade i den förändring som har gjorts för stunden. Jag har också haft orken när jag kommit hem efter jobbet, men då har istället tiden sprungit ifrån en och helt plötsligt är det läggdags igen.

VAD HAR VARIT DET SÄMSTA?

Men allt med att jag har tappat mina rutiner. Det har nästintill varit kämpigt att få till matlagningen i veckan som alltid är så lätt att bara checka av innan man gör något annat, men just den här veckan har det varit som att man har varit lite vilsen i hjärnan. Till nästa vecka behöver jag verkligen få ihop alla rutiner igen och börja lägga upp vad jag ska göra när och vilken dag.

VECKANS PÅMINNELSE:

Ni har väl inte glömt att ni kan använda min rabattkod: MAL25 hos Picky Posters när ni beställer från deras fantastiska utbud på posters. Koden funkar i knappt två veckor till, så passa på!

VECKANS KÖP:

Jag är nästan imponerad av mig själv. Jag har inte åkt förbi varken ICA eller någon annan butik på hela veckan förutom när jag var på apoteket och handlade till Wilhelm. Fast jag skulle egentligen behöva ta mig en tripp till apoteket och köpa en del nya skönhetsprodukter till mig själv då dom börjar ta slut.

VECKANS MYSIGASTE:

Kan inte komma på något nytt som har varit mysigt. Jag har tappat det där som jag hade förra veckan med att komma hem och börja pussla direkt, efter att jag avslutade det senaste pusslet och ännu inte har plockat upp något nytt. Och jag har min morgonstund i soffan varje morgon, så det finns nästan ingenting nytt som har varit mysigt. Kanske fredagens mys i soffan, när jag låg och kolla på program/film efter varandra. Typ första gången på flera månader som jag zappar mellan kanalerna.

NÅGOT ROLIGT SOM DU GJORT:

Mellokvällen hos My och Jim måste ju ha varit det roligaste just den här veckan. Vilken nervositet jag kände innan det var klart att Tusse tog hem det trots att det kändes solklart sedan han gick vidare från sin deltävling. Det känns så himla bra att han ska representera Sverige i Eurovision och jag hoppas att han kan ta sig an det bra!

VECKANS MÅENDE:

Jag har i grund och botten haft ett väldigt bra mående. Sen kan jag dock lägga till att jag på riktigt börjar må psykiskt dåligt av allt med corona. Det känns som att jag behöver få byta miljö en stund. Just nu varvar jag mellan mitt hem och mitt jobb hela veckor och i ärlighetens namn skulle jag behöva åka till gymmet och få in lite annan miljö än den jag dagligen ser varje dag. Planen är att jag ska försöka klämma in två dagar på gymmet under veckan, men det kan i så fall bli på kvällstid i hopp om att jag inte behöver brottas med massa folk. Frågan är bara när jag kommer komma igång med den planen, för det känns som att det är jobbigast att ta sig iväg.

DET GODASTE DU ÅT:

Det har varit väldigt mycket fika och fikabröd nästintill hela veckan. Ovanligt mycket faktiskt, men det har också varit extra gott att kunna ta det när man kommer hem efter en arbetsdag.

VECKANS KÄNSLA:

Rätt så negativ och gnällig skulle jag säga. Det har ju inte varit de bästa gladaste inläggen här på bloggen, jag har inte känt mig överlag den glada Malin som jag brukar vara.

VAD HAR VARIT VECKANS LÄNGTAN?

SOLEEEEN!! Förra veckan hade vi plusgrader och sol nästan varje dag och man fick lite vårliga känslor i kroppen. Knäpp till att vi gick in i en ny vecka och helt plötsligt blev det vinter igen på nytt. Snön föll, snön låg kvar och minusgraderna blev bara fler. Men solen, den kom aldrig fram inte förrän sen fredagseftermiddag en liten sväng och likaså en kort stund i helgen. JAG VILL HA VÅR!

VAD SER DU FRAMEMOT MED NÄSTA VECKA?

Har inga speciella planer för nästa vecka alls. Utan det blir jobb och det vanliga i en vecka till.

Gillar

Kommentarer