VECKANS LISTA

Vad har du gjort den här veckan?

En helt vanlig vecka med endast jobb, lediga kvällar hemma och en söndag med körning tillsammans med pappa. Det har även blivit två sjukdagar hemma då jag kände av något i halsen, men det är ju aldrig halsont i slutändan utan det är återigen så att mina tänder gör att det gör ont i halsen.

Vad har varit bäst med veckan?

Det har varit skönt att komma tillbaka till jobbet och rutinerna och det har varit skönt att börja cykla igen efter en lång vinter. Nu ser det dock ut som att snön ska komma tillbaka, inte massor men lite och jag vet inte om jag kommer cykla om det blir halt.

Vad har varit det sämsta?

Två onödiga dagar sittandes hemma. Förlorar inte bara pengar på att vara hemma dessa "skitdagar" utan det tar en jävla massa tråkig energi ifrån en. Jag har inte ens varit säng liggandes utan har varit hemma för att jag inte får vistas ute om jag har dessa symtom som ont i halsen.

Veckans köp:

Inga särskilda köp den här veckan, det är väl främst Wilhelms presenter och produkter för att göra pannkakor till frukost för födelsedagsbarnet och för att jag ska baka ihop något gott till eftermiddagen.

Veckans mysigaste:

Att komma hem och sätta sig vid pusslet är oerhört mysigt. Det har varit min kvällsrutin i en månad och det är alltid lika kul när pusselbitarna passar och man kan helt plötsligt inte släppa det. Jag har återigen börjat tända ljus om kvällarna, vilket är så mysigt!

Något roligt som du gjort:

Alltså absolut ingenting. Det sker inget roligt i veckorna längre och eftersom mina helger oftast består av att övningsköra så blir inte ens helgerna särskilt händelserika.

Veckans mående:

Blandad skara av typ allt. När det har varit sämre dagar har jag känt att jag inte haft världens bästa dagar medan de bra dagarna har gett mig kvällar utan huvudvärk, utan sura miner och ett glatt humör.

Det godaste du åt:

Ätit alldeles för mycket choklad den här veckan och chips för den delen. Jag måste börja sätta upp veckomål igen när det gäller godsakerna. NOLL sockersöta saker i veckorna och hålla mig till det bra så att jag faktiskt håller mig pigg och glad i veckan. Sötsakerna får vi spara till helgen istället.

Veckans känsla:

Har haft en bra känsla varje dag. Visst har jag varit trött under mornarna och undrat varför jag måste gå upp och åka till jobbet, men när man väl kommer fram till jobbet är det inga konstigheter. Med mina kollegor blir aldrig en jobbdag särskilt tråkig. Sen kan cykelturerna gett mig en hel del ny positiv energi inför en arbetsdag.

Vad har varit veckans längtan:

Längtade så efter min korta fredag så att jag kunde ta en eftermiddag på stan efteråt för att köpa allting som jag behövde köpa och äntligen hade tid för det. Men fick istället ta det under lördagen.

Vad ser du framemot med nästa vecka?

Mellofinalen! Utöver den så är det en helt vanlig vecka som jag ska kriga mig igenom.

Gillar

Kommentarer