VECKANS LISTA

VAD HAR DU GJORT DEN HÄR VECKAN?

Den här veckan har jag försökt starta upp vardagen så gott jag kunnat. Det har varit två träningspass, två arbetsdagar, övningskört med pappa och jag har börjat med körkortsplugget igen.

VAD HAR VARIT BÄST MED VECKAN?

Att det har varit en kort arbetsvecka, med endast två ynka arbetsdagar och fem lediga dagar.

VAD HAR VARIT DET SÄMSTA?

Migränanfallet jag hade i torsdags var inte att leka med. Samtidigt som jag var skithungrig kunde jag inte äta på grund av illamåendet som hela tiden dök upp när jag reste mig ur soffan. Det blev en helkväll med blöt handduk på pannan och en tidig läggdags.

VECKANS KÖP:

Jag tror att det har sett rätt lugnt ut den här veckan. Det var faktiskt i söndags som jag beställde hem Prison Break på dvd-box, men sedan dess har veckan bara innehållit mat och tulpaner.

VECKANS TRÄNING:

Jag har i alla fall kommit igång igen. I måndags startade jag upp efter ett uppehåll och i onsdags körde jag ett armpass. Idag hoppas jag att komma iväg ännu en gång för ett pass.

NÅGOT ROLIGT SOM DU GJORT:

Skrivit bok. Det är det enda som hela tiden snurrar i mitt huvud, nya idéer, nya utkast skrivs hela tiden och jag skriver minst tio sidor i min bok varje dag. Har aldrig fastnat för att skriva så här länge som jag har gjort sedan jag kom på den här idén.

VECKANS MYSIGASTE:

Kvällarna framför sims och en massa bra musik i hörlurarna är väl något som jag verkligen har gillat den här veckan. Gå igenom alla sina Daily mix och lyssna tillbaka på bra musik och även hitta nya låtar av någon artist man har lyssnat på.

VECKANS KÄNSLA:

För det mesta bra, men ändå lite sådär smått ångest över att börja jobba igen. Men när jag väl kom igång igen så har det känts bra. Det är väl alltid lite jobbigt när man har varit ledig lite för länge. Det har faktiskt varit en väldigt bra vecka överlag.

DET GODASTE DU ÅT:

Helt ärligt, jag minns knappt vad jag har ätit. Det har varit mycket mat och mellanmål under veckan, inte så mycket godsaker.

VAD HAR VARIT VECKANS LÄNGTAN?

Att få komma tillbaka till vardagen. Äta vanlig mat, undvika godsaker, träna, vakna i tid och att få längta till en sovmorgon. Det känns som att det är precis vad jag har kommit tillbaka till. Det har varit tufft att ta sig upp om mornarna men vad skönt det är att se framemot en sovmorgon.

VAD SER DU FRAMEMOT MED NÄSTA VECKA?

Årsdag med Wilhelm och 25 årsfesten. Äntligen blir den av, festen som vi fick ställa in i december på grund av sjukdom. Nu håller vi oss friska tycker jag!

Gillar

Kommentarer

linnealarssonss
linnealarssonss,

Håller med om att man inte har velat jobba haha! Alldeles för mycket ledighet 😊

nouw.com/linnealarssonss
malinlinneaa
malinlinneaa,
Ja trött är det enda man är också 🙈😊
nouw.com/malinlinneaa