VECKANS LISTA

VAD HAR DU GJORT DEN HÄR VECKAN?

Började veckan med att ligga sjuk hemma i soffan. I tisdags kom jag utanför lägenheten och tog en kort promenad och på onsdagen blev det en längre promenad innan jag var tillbaka på jobbet under torsdagen. Har haft två helt okej dagar på jobbet, varav en av dom var väldigt kort. I fredags träffade jag My på födelsedagsfika och under helgen har jag haft mina föräldrar och syster här på fika och förutom det har jag bara varit hemma hela helgen.

VAD HAR VARIT BÄST MED VECKAN?

Jag är ÄNTLIGEN frisk, piggare och friskare än på flera dagar. Det är ingen halsont, det är ingen hosta och det är inga värkar i kroppen. Jag har nästintill varit lite övertaggad den här veckan från att jag kom tillbaka till jobbet.

VAD HAR VARIT DET SÄMSTA?

Först och främst att jag har varit sjuk, men också att det smärtar lite när man kollar decemberlönen. Sammanlagt har jag varit sjuk 9 dagar, varav två av dessa är karensdagar och jag har varit tjänstledig 1,5 dag. Nu tänker jag bara hålla tummarna för att jag håller mig frisk i fortsättningen och inte alls hamnar i det här sjukträsket som har varit nu i december.

VECKANS KÖP:

ALLDELES FÖR MYCKET!! Det har varit beställning hit och beställning dit. Sanningen är den att jag blev ordentligt rastlös av att ligga hemma efter för många dagar.

Det har varit beställningar från Lyko, muminboden och podstore. På Lyko beställde jag nytt silvershampoo och balsam, olaplex produkter som jag ska testa och ett litet kit från Rituals. På muminboden beställde jag dessa shoppingkassar och min nya mumin tygpåse som jag tidigare visade i veckan. Och från Podstore har jag köpt hem en mugg och en tygpåse från "fem i topps" merch. Ett ljuvligt citat från Björn himself.

VECKANS TRÄNING:

NOLL. Men har legat sjuk i nästan en hel vecka, så rätt logiskt. MEN när jag började bli frisk och var en bra bit bättringsvägen, blev jag SÅ sugen på att besöka gymmet. Det började krypa i både kropp och knopp och jag bestämde mig för att jag skulle ge mig på det igen när jag är ledig sen. MEN så kom det ett gäng nya restriktioner, och då finns risken istället att det liksom inte kommer finnas plats för lilla mig om inte gymmet börjar med något "bokningssystem". Så hur det blir med träningen får jag återkomma om.

NÅGOT ROLIGT SOM DU GJORT:

Att jag har fått fylla år! Tyvärr blev det ju inte direkt något jättefirande, vilket suger såklart. Men jag har trots allt ändå fått uppvaktning på jobbet, en födelsedagsfika med My, en myskväll med Wilhelm och ett besök av närmsta familjen. Det är ändå rätt härligt att bli sedd och uppvaktad av andra, åtminstone en dag om året. ÄLSKAR ATT FYLLA ÅR!

VECKANS MYSIGASTE:

Musikhjälpen. Det har rullat på min teve sen i måndagskväll. Det har varit min räddning alla kvällar när jag inte riktigt vet vad jag ska kolla på samtidigt som jag är så himla uttråkad. I vanliga fall hade jag valt serie, men jag ser oftast något avsnitt och sen måste jag röra på mig igen. Veckan innan musikhjälpen rullade jullåtarna konstant, den här veckan har jag nog lyssnat på radiokanalen två gånger, men jag lovar att på måndag är den på igen konstant.

Musikhjälpen är också det första jag sätter igång på morgonen och är det sista jag ser på på kvällarna. Det har även fått följa med mig på bussen och tåget.

VECKANS KÄNSLA:

Allt utspritt över veckan. I början var jag ju rätt låg på energi, sov knappt och när jag väl sov så sov jag bort dagarna. Men i tisdags började jag komma tillbaka med all ork igen och blev taggad på att få komma tillbaka till verkligheten. Både när det gäller träning, jobba och att bara få komma utanför lägenheten igen. Nu har även min träningsmotivation kommit tillbaka och jag är verkligen så övertaggad på att få träna igen.

DET GODASTE DU ÅT:

Saffransbullen på Gyllene Cafét som jag åt i fredags, var riktigt god!! Har velat äta den rätt länge, men såg mitt tillfälle när My ville bjuda på fika.

VAD HAR VARIT VECKANS LÄNGTAN:

Egentligen har jag väl längtat till min födelsedag, men det har sjunkit ju mer man har förstått att ingenting särskilt kommer att hända. Innan allt med corona kom, så hade jag bestämt att få hit hela familjen och ha värsta 25årsfesten, men det sket sig direkt. Samtidigt som jag verkligen älskar att få fylla år, få lite uppmärksamhet och känna att idag är det min dag. Men sen har längtan ändå varit födelsedag, fast istället blev det pratstunden med My och födelsedagsfika med familjen som var längtan.

Gillar

Kommentarer

Jovana
Jovana,

Hoppas också du håller dig frisk 🤗 Hoppas vi snart kan ta igen alla firanden man har missat pga Corona 🥺❣️

nouw.com/jovana
malinlinneaa
malinlinneaa,
Hade varit skönt att få slippa sjukstugan igen! 😊 ja, det finns så mycket man vill fira 😟
nouw.com/malinlinneaa