VECKANS LISTA

VAD HAR DU GJORT DEN HÄR VECKAN?

Den här veckan har varit lite av en ”mellanmjölk” vecka. Den har gått igenom utan några konstigheter, men jag har istället valt bort det ena och det andra för att bara ha en lugnare vecka. Mitt i veckan har jag hunnit med en hel del körkortsplugg, varit hemma en dag på grund av ryggsmärta och varit på kvinnohälsan. Under helgen har jag övningskört med pappa och hunnit med lite julbak.

VAD HAR VARIT BÄST MED VECKAN?

Körkortsplugget! Jag har gjort test efter test på webben och blivit godkänd efter godkänd. Det som ännu inte riktigt sitter har jag lagt ner några extra pluggtimmar på för att få en bättre förståelse. Det gäller bara att fortsätta med det här plugget i samma veva dom kommande veckorna.

VAD HAR VARIT DET SÄMSTA?

Att jag har tagit en omedveten paus från gymmet. Det positiva är att jag inte har fått den ångest som jag trodde, utan jag har sett det som något positivt i dessa tider när man ska undvika ställen som gym. Men till kommande vecka ska jag försöka få in minst ett pass, för då får jag i alla fall igenom någon träning istället för ingen alls.

VECKANS KÖP:

I vecka har jag faktiskt bara köpt sådant som har varit julklappar, ordrar av mamma och ingredienser till bakning. Det var först i fredags som jag fick med mig en ny glittrig klänning hem. Dock är beställningar påväg, ännu mer julklappar och en ny almanacka till 2021.

VECKANS TRÄNING:

Träningen har verkligen gått skit dåligt! Inte en enda liten övning har jag gjort hemifrån och inte ett enda besök på gymmet. Men egentligen beror det på att jag har velat ha en lugn vecka då det alltid är så intensivt med både plugg, körlektioner och träning utöver jobbet. Just denna veckan har det varit skönt att åka direkt hem efter jobbet och bara lägga fokus på plugget och inget annat.

VECKANS MYSIGASTE:

Hur mysigt är det inte att vi har inlett december, att julkalendern har börjat och att ständigt tända ljus om kvällarna. Det har verkligen varit en riktig mysvecka, varje morgon har jag tänt ljuset och sett på julkalendern och varje kväll har jag tänt dagens ljus. Sen lyser granen och stjärnorna med ett mysigt ljus.

NÅGOT ROLIGT SOM DU GJORT:

Det är oklart om veckan har innehållit något roligt egentligen. Kanske bakningen under lördagskvällen slog allting som hänt under veckan, för det blev en väldigt bra pepparkakskola och bra tomtecookies.

VECKANS KÄNSLA:

En trött känsla och en gnutta nervositet. Jag är rent allmänt trött på att jobba och skulle behöva semester för en stund. Nervositeten var fruktansvärd under tiden p-staven skulle ut, då det var en omständig process och självklart var det återigen nervöst när jag skulle övningsköra med pappa. Jag har kommit underfund med att jag är väldigt bra på att underskatta min egen förmåga när det gäller min körning, jag är alltid nervös inför men när jag väl sitter där så går det bra.

DET GODASTE DU ÅT:

Just den här veckan tror jag att jag har ätit lite smått av allt möjligt, typ som skumtomtar, lussebulle, choklad och riskakor.

VAD HAR VARIT VECKANS LÄNGTAN?

Till en ledig helg. För det är precis vad den här helgen har varit, ledig. Det enda som varit planerat var att övningsköra med pappa, men det är bara under en begränsad tid. Sen har jag kunnat dega i soffan så länge som jag velat, bakat dom godsaker jag har velat göra och gjort precis vad jag känt för att göra.

Gillar

Kommentarer