VECKANS LISTA

VAD HAR DU GJORT DEN HÄR VECKAN?

Veckan har väl i stort sett varit som vilken vecka som helst i dagens samhälle. Jag har tagit mig till jobbet, åkt förbi stan på några korta svängar innan jag har landat hemma i soffan igen med körkortsplugget i högsta hugg och serie på teve. Inte ens körlektionen blev gjord innan jag faktiskt hamnade hemma torsdag och fredag på grund av lite osäkerhet kring halsont. SOM har visat sig vara på grund av min visdomstand som vill bråka igen. Smärtan som kommer emellanåt i tanden, strömmar ner i halsen och det gör att jag får ont, annars ingenting alls.

VAD HAR VARIT BÄST MED VECKAN?

Men att veckans känsla har varit bra, trots att jag har skippat träningen hela veckan har jag istället lagt ännu mer tid på körkortsplugget. Trots det så hoppas jag ändå på en ännu bättre nästa vecka, nästan så den bör bli felfri!

VAD HAR VARIT DET SÄMSTA?

Att vara hemma för minsta lilla. Detta har gjort att jag slösat bort två dagar på att ligga i soffan bara för att jag hade känningar i halsen i onsdagskväll och i torsdagsmorgon. Men vad ska man göra, mer än att vara på den säkra sidan. Men nu känner jag att det får räcka, jag har ingen lust att vara hemma strödagar hit och dit mer, det slösar bort så himla mycket tid.

VECKANS KÖP:

Köpte den här muggen väldigt spontant i veckan, trots att jag har velat ha den i en evighet men aldrig tänkt på att köpa den faktiskt. Ljushållaren hade jag beställt, men den fanns inte i lager så de drog tillbaka min beställning och jag fick helt enkelt gå för bi Åhléns själv för att se om den fanns i butik. Och det gjorde den, vilken tur jag hade!

VECKANS TRÄNING:

Jag har dessvärre inte kommit i väg till gymmet en enda gång, främst för att jag rent ut sagt inte har haft någon lust. Hade jag velat trängas med folk i dessa tider, hade jag valt att åka direkt efter jobbet men det vill jag inte och när jag väl har kommit hem och fastnat i plugget, vill jag inte slita mig för att ta bussen till stan. Det blir nya tag i nästa vecka!

VECKANS MYSIGASTE:

Att se ljusstakar och julstjärnor i flera fönster, hur mysigt?! Har själv börjat få upp mina nya stjärnor men inte det andra än, men funderar faktiskt på att plocka upp dom från förrådet i veckan. Det ger en helt annan myskänsla i hemmet. Märkte det igår när jag skulle testa hur stjärnorna blev i fönstret och det bara pirrade av myskänslor i kroppen.

NÅGOT ROLIGT SOM DU GJORT:

Jag har äntligen börjat plocka upp julen litegrann. Det jag inte riktigt kunde vänta med har jag plockat upp, det vill säga vardagsrumsbordet, tomtelandet, julbyn och de nya stjärnorna i fönstret.

VECKANS KÄNSLA:

Väldigt blandad, ibland har jag inte riktigt vetat vad känslan har varit och vissa dagar har jag haft överskott på energi i hjärnan men inte i kroppen. Tankar och planer går på högvarv, men fysiskt händer det inte lika mycket. Ibland vet jag inte riktigt vart jag står.

DET GODASTE DU ÅT:

Oklart, jag har trots allt fortsatt den här veckan med att äta Kajsas Kafékakor och lillebrors chokladkolor. I och för sig så köpte jag spontant hem en kardemummabulle i veckan, som var sådär ljuvligt god! sedan jag åt den har jag inte kunnat tänka på något annat än just en kardemummabulle, dock har jag lyckats hålla mig ifrån, hehe. Det är okej att slarva en gång i veckan, men det får inte bli en vana.

VAD HAR VARIT VECKANS LÄNGTAN:

Två saker faktiskt!

Ett; Att få ta upp julgrejerna. Att man kan längta så jäkla mycket efter detta är ju helt sjukt, men jag gör faktiskt det. Så pass mycket att jag började bygga upp julbyn redan i fredags. Ska fortsätta ta upp saker och ting lite då och då. För nästa helg ska allting har kommit upp, och jag har rätt mycket härliga grejer som ska upp, så det kan vara bra att strö ut det på flera dagar.

Två; Att få åka till frisören. Nästa vecka är det äntligen dags och jag har inget annat som jag ser framemot som med detta efterlängtade frisörbesök. Det har varit inbokat så himla länge, och nu är det äntligen dags!

VAD BLIR NÄSTA VECKAS MÅL?

Okej, först och främst så är det enda ordet för nästa vecka; skärpning! Från och med nästa vecka finns det INGA ursäkter som är godkända, inga alls. Två träningspass ska jag kunna klämma in, minst tre dagar av körkortsplugg och sedan ska jag bocka av en körlektion, ett frisörbesök och en fikadejt med Bea innan jag tar mig an en adventshelg.

Gillar