VECKANS LISTA

VAD HAR DU GJORT DEN HÄR VECKAN?

Veckan har verkligen gått riktigt fort, där jag både har hunnit med några ynka träningspass, körlektion och smygstartat julen. Helgen har jag olyckligtvis spenderat i soffan eftersom jag blev snorigare än vanligt.

VAD HAR VARIT BÄST MED VECKAN?

Men att känslorna ändå har legat på rätt sida hela veckan. Det stärktes något otroligt efter körlektionen i tisdags, när jag fick reda på att halkan är inbokad och att det inte är långt kvar innan proven ska bokas in. Känns så himla märkligt att jag har tagit mig så här långt i pluggandet.

VAD HAR VARIT DET SÄMSTA?

Alla små problem som dyker upp här och var. I måndags var det tågstrul, flera dagar har jag haft noll koll på kosten och till helgen blev jag mer och mer snorig, nös konstant och hade känningar i halsen. Små problem som inte är så stora i stunden men som tar mycket energi ifrån en.

VECKANS KÖP:

Köpfri vecka. Det vill säga, inga nöjesköp gjorda den här veckan. Det har känts rätt bra att inte ha lagt ner för mycket pengar på något som jag inte har känt något behov av. Jag är dock väldigt sugen på en blå orkidé, trots att den är så dyr.

VECKANS TRÄNING:

Hade önskat mer träning den här veckan än vad jag har fått till. Men på grund av restriktioner har jag valt att hoppa över gymmet vid de tider där det oftast är mest folk och därför har det inte blivit så många pass. I onsdags kom jag i alla fall iväg rätt sent på kvällen och det blev ett riktigt bra pass. Hoppas att jag under kommande vecka ska få till flera kvällspass.

VECKANS MYSIGASTE:

Det enda som är lite mysigt just nu är att tända ljusen på kvällarna när det börjar bli mörkt. Dock börjar jag känna en längtan till att vintern ska börja, det vill säga att jag önskar att det kommer snö, ta fram julgraner och varje kväll se en och annan julfilm och få massa julkänslor. Just nu är det som att vi väntar på att våren ska börja, då vi den här veckan har haft närmare 15+, inte okej i november!

NÅGOT ROLIGT SOM DU GJORT:

Oj, ingenting faktiskt. Helgen förstördes eftersom jag blev liggandes hemma, då man ska vara hemma vid minsta förkylningssymtom. Det roligaste jag kan komma den här veckan är nog att jag varje dag har nätat avsnitt från Prison Break, har till och med hoppat Paradise Hotel, så nu ligger jag efter där också, haha.

VECKANS KÄNSLA:

Har varit fantastisk och det finns en hel del orsaker till det. Vi kan börja med att veckan började bra, tisdagen på körskolan var toppen och det sena träningspasset under onsdagen var riktigt bra. Sen har dagarna bara flutit förbi och det har gått bra, hela veckan. Har mer att glädjas åt än att gnälla på efter den här veckan. En bra vecka helt enkelt!

DET GODASTE DU ÅT:

Lussekatterna som jag köpte i söndags och som jag även åt under måndagen var riktigt goda! Trots att jag föredrar hembakta så var dessa små lussekatter riktigt goda. Hinner nog köpa hem flera påsar innan jag har bakat mina egna.

VAD HAR VARIT VECKANS LÄNGTAN?

Jag hade ändå sett framemot att få åka och träffa mamma och pappa i helgen. Eftersom att planen var att pappa och jag skulle övningsköra, kunde jag även stanna till hos dom en stund. Men så blev inte fallet, så nu är planen att jag ska dit nästa helg för att övningsköra med pappa.

Gillar