VECKANS LISTA

VAD HAR DU GJORT DEN HÄR VECKAN?

OJ. Asså jag skulle kunna se tillbaka på den här veckan och ändå behöva säga, vad har jag gjort? Veckan har gått så otroligt fort, samtidigt som jag inte riktigt kan komma på vad jag ens har gjort. Veckan har varit väldigt planfri, där jag fick igenom ett träningspass, jag har läst körkortsteori under två dagar, sett på en hockeymatch, träffat familjen och sedan ägnat lördagen tillsammans med Evelina och Sam som har sovit över här efter att vi såg på bio tillsammans.

VAD HAR VARIT BÄST MED VECKAN?

Samtidigt som jag tycker att det är tråkigt att jag har tappat motivationen till träningen, så har jag just den här veckan känt att jag har varit i behov av att bortprioritera träningen för att jag skulle hinna hem och orka med att läsa teori. För just nu känner jag att körkortsteorin är det främsta fokuset och att träningen får jag försöka klämma in när jag kan. Därför är jag otroligt glad över att jag denna veckan har kommit igång med teorin helt enkelt.

VAD HAR VARIT DET SÄMSTA?

Träningsmotivationen ligger fortsatt nere i botten och den byggs återigen upp men väldigt långsamt. För stunden känner jag inte någon vilja att ta mig till gymmet, då det ständigt är en grupp människor där och det är så tråkigt att komma dit och allting man har planerat att göra är upptaget. Det blir därför inga ordentliga pass längre...jag ska återigen försöka ta mig an träningspassen på helgerna istället när skaran av folk oftast är mindre.

VECKANS KÖP?

Det blev två större köp i början av veckan, då jag beställde en pandadräkt som är tänkt att ha under maskeraden på jobbet under höstlovet och sedan beställde jag hem två nya byxor. Förutom dessa köp har jag beställt hem en personlig farsdag-present till pappa. Det gäller att vara ute i god tid!

NÅGOT ROLIGT SOM DU GJORT?

Både det roligaste och mysigaste den här veckan har varit att ha Sam och Evelina här. Sen att dessa tonåringar ständigt håller på med mobilerna halva tiden man umgås är väl inte riktigt så kul. Men filmerna som vi sett under kvällen har varit roligt. Mysigt att få umgås med syskonbarnen.

VECKANS KÄNSLA?

Jag har fortsatt vara gnällig under flera dagar, det har tyvärr numera blivit min vardagliga känsla under arbetstid. Sen är det inte bara jag som är gnällig utan flera andra, så det gör inte direkt att man går runt på strålande humör. Förutom den sidan av mig själv, måste jag nog säga att jag tycker att känslan har känts bra och då min ork har varit fantastisk så har det blivit en bra känsla.

VECKANS MYSIGASTE?

Ändå lite mysigt att oktober är här och att det är en månad fullt med färg och pumpor överallt.

DET GODASTE DU ÅT?

Har fått ett nytt sug för plopp. Helt från ingenstans blev jag sugen på det och nu har jag lyckats äta några stycken den här veckan, stora som små. Väldigt gott när man väl blir sugen på det, annars inget vidare.

VAD HAR VARIT VECKANS LÄNGTAN?

Varje veckas största längtan kommer vara till torsdagens hockeymatch och likaså den här veckan. Men jag har också sett framemot lördagens biobesök som jag planerade in tidigt med Evelina. Vem vill inte se på trolls 2 liksom, den första filmen var ju ändå rätt så bra.

VAD KAN DU FÖRBÄTTRA TILL NÄSTA VECKA?

Tänker fortsätta jobba med träningen, försöka få tillbaka motivationen så att jag åtminstone kan få ihop minst 3 pass i veckan. Sedan ska jag fortsätta undvika sötsaker och annat i veckorna och förslagsvis hitta andra alternativ. Försöka hitta en balans i livet helt enkelt.

Gillar