VECKANS LISTA

VAD HAR DU GJORT DEN HÄR VECKAN?

Veckan har faktiskt inte varit särskilt händelserik. Det gör mig lite besviken att jag pga. sjukdom tappade mina rutiner med träningen och att det är så oerhört svårt att ta sig tillbaka. Veckan har därför bestått av jobb hela veckan, ett ynka träningspass, en fikastund med Bea och sen i helgen har jag spelat monopol med My.

VAD HAR VARIT BÄST MED VECKAN?

Rätt oklart. För trots att veckan har varit helt okej bra och inte varit dålig på något sätt, så kan jag inte peka ut något som har varit bättre än något annat. Det har varit en svajig vecka och det har inte gått spikrakt hela tiden utan det har varit både dippar och dalar.

VAD HAR VARIT DET SÄMSTA?

Dels att jag inte kom igång med träningen ordentligt, utan får ge det en ny chans i nästa vecka igen. Sen har suget efter bakelser varit enormt denna veckan och det har ätits flera stycken under veckans gång. Även det ska jag förbättra till kommande vecka, för nu måste jag återigen ta tag i kostrutinen som jag har fallit ur.

VECKANS KÖP?

Alltså, det har blivit så många köp. Det var inte alls tanken från början alls, men så bara fortsatte beställningarna. I stan har jag varit och handlat två nya fleecetröjor, två nya bh:ar som är fantastiska, hämtat paket som innehållit nya tröjor, ett marmorfat och sedan beställde jag två stycken to-go-bägare från mymuesli, så att jag kan bära med mig yoghurt att äta som mellanmål på jobbet. Nu får jag istället lugna ner mig med alla köp.

VECKANS MYSIGASTE?

Men att mörkret börjar komma alltmer. Jag gillar ändå mörkret, det är något mysigt med att vakna upp när det fortfarande är mörkt ute TROTS att man är skittrött. Men det är mysigt att börja morgonen medan det är mörkt och även på kvällarna är det härligt att mörkret faller in redan runt 19. Men det är nog inte många som är glada för det, men jag är en av dom som är glada över det!

NÅGOT ROLIGT SOM DU GJORT?

Planen med att spela monopol försvann när jag och My började prata om allting som hänt sedan sist. Vi hade helt enkelt för mycket att prata om, så det blev en lång pratstund istället. Men det var skönt att äntligen få prata ut om massor av saker. Nästa gång får det bli en spelkväll!

VECKANS TRÄNING?

Inte särskilt bra denna vecka. I måndags var jag på gymmet, körde några ben-övningar, sedan har jag cyklat sisådär två gånger denna veckan och sen blev det inget mer. Så det har varit oerhört klent med träning den här veckan, men det ska jag jobba på till nästa vecka.

VECKANS KÄNSLA?

Gnällig och irriterad är nog dom två orden som jag minns mest av den här veckan. Jag blir irriterad på jobbet och sedan upplever jag mig själv som gnällig och skulle inte förvåna mig alls om många av mina kollegor upplever mig som det också. För det är verkligen något som man kan säga beskriver mig just nu. Jag som annars brukar känna mig go och glad, men fasen att det ska vara så jäkla svårt att bedriva skolomsorg.

DET GODASTE DU ÅT?

Jo men både munkar, croissanter och fredagsfikat på jobbet har varit riktigt gott. Kanske lite väl mycket gottigheter i veckan, men jag hoppas att det var en-veckas-grej för nu ska jag vända på detta.

VAD HAR VARIT VECKANS LÄNGTAN?

Till nästa hockeymatch, alltid. Nu när det bara är hockey lördagar och torsdagar så blir det så långt emellan lördagen och torsdagens match, så man hinner längta lite extra. Mellan torsdag och lördag hinner man inte riktigt längta utan det är mer "åh, just det är hockey idag".

VAD KAN DU FÖRBÄTTRA TILL NÄSTA VECKA?

Min kontroll överlag måste förbättras. Dels behöver jag övertala mig själv angående läskandet i veckorna, hitta andra alternativ när jag finner ett sug efter något sött, lägga upp en plan så att jag hinner med både plugg och träning efter jobbet så att jag sedan kan njuta en stund i soffan innan läggdags. Om jag sedan får kontroll på nocco-drickandet, så kommer jag också sova så mycket bättre. Jag har upplevt att sömnen blir sämre när jag har övertalat kroppen att bli pigg med hjälp av nocco under dagen. Finns mycket jag behöver jobba på, men snart är det dags för en ny månad och några nya mål igen.

Gillar