VECKANS LISTA

VAD HAR DU GJORT DEN HÄR VECKAN?

Den här veckan har jag lagt mycket fokus på jobbet och att bli helt återställd efter jag var sjuk. Nu verkar det som att hela kroppen återigen är helt återställd, förutom att jag lagom tills att jag ville börja träna fick smärtor i armen. Jag har även lyckats klämma in en körlektion, sett på IDOL hela veckan lång och längtat och längtat efter hockeypremiären som var igår!

VAD HAR VARIT BÄST MED VECKAN?

Dels att veckan i sig har varit fantastiskt bra! men också att jag är fullt frisk igen och att jag har sett på IDOL hela veckan, det har varit en bra idol-vecka helt enkelt!

VECKANS KÖP:

Den här veckan har innehållit så himla mycket nytt. Tidigt i veckan hämtade jag hem mina nya posters och ramar från desenio, sedan fick jag även en avisering att mina nya skor hade kommit och i fredags var jag förbi både IKEA och rusta innan jag tog helg. Införskaffade mig då lite nya kuddfodral, kuddar och filtar till sängen.

VAD HAR VARIT SÄMST MED VECKAN?

Oj, oklart om det finns något som har varit dåligt med veckan. Möjligtvis att jag inte riktigt vet vad jag ska klä mig i när dagarna ser så olika ut, ena stunden vill jag ta vara på värmen och ibland vill jag bara börja med höstkläderna, såsom stickat och boots.

VECKANS MYSIGASTE:

Alla tända ljus som myser till det här hemma. Förra helgen fick jag ihop ett ljusfat, det årliga som alltid fixas inför hösten. Nu är jag mitt i projekt "måla ekollon i guldfärg", ett projekt som kräver en hel del ekollon, flera lager av färg och sedan är dom klara. Jag har också tänkt kolla ifall jag ska plocka på mig lite extra tallkottar också som jag kan dekorera mitt andra ljusfat med.

NÅGOT ROLIGT SOM DU GJORT:

Har inte haft några större planer planerade den här veckan. Däremot är det riktigt roligt att hockeyn återigen är igång! Något jag har längtat efter sedan dom ställde in slutspelet i våras. Med en ny säsong har jag så mycket att se framemot och allt mer nu när premiärmatchen inte gick riktigt som jag hade önskat. Bättre match på torsdag!

VECKANS TRÄNING:

Ännu en vecka har gått där jag har fått ställa in träningen. Det har ändå blivit några cykelturer fram och tillbaka till tåget och jag började veckan med att göra kvällsövningarna. Sedan började armen spöka med sin smärta och jag har fått ta ett uppehåll. Jag hoppas att jag ska kunna ta mig an träningen på måndag igen.

VECKANS KÄNSLA:

Förhoppningsfull rakt igenom. När en dag har gått bra så har jag hela tiden haft tankarna "hoppas att morgondagen också blir så här bra". Det värsta är om det går från en toppendag till en katastrofdag, men hittills har jag inte varit med om sådana kontraster. Visst blev det några dispyter i fredags, men det tyckte jag att jag löste rätt snyggt under dagen.

DET GODASTE DU ÅT:

Det kanske fortfarande är satsumas om jag inte ska välja den nya Marabou oreo sandwich som jag köpte hem i måndags då jag hade ett enormt sug efter choklad. Den var god och jag slukade i mig hela den under kvällen, men kände att det var dumt att spara på den. Tips i alla fall till er, för den var riktigt god! Typ som att äta en oreo kaka och en mjölkchoklad på en och samma gång.

VAD HAR VARIT VECKANS LÄNGTAN?

Det tror jag att alla som klickar sig in här inne kan svara på, speciellt om ni har hängt med de senaste veckorna. HELT klart att hockeypremiären är det som jag har längtat till mest utav allt, finns inget annat som jag längtar så mycket till som när hockeysäsongen går igång. Nu är verkligen hösten på gång och den kommer jag ägna åt att se på hockey flera gånger i veckan.

Gillar